Naomi Campbell: Jeg tror ikke på undskyldninger

Supermodellen Naomi Campbell er kendt for at komme for sent, men derfor har hun ikke tænkt sig at undskylde af den grund.

’Fashionable late’ er en vending, der i den grad passer til den 42-årige supermodel Naomi Campbell. Hun er kendt for ofte at dukke for sent op til sine modeljobs, og for nyligt ankom hun til premieren på sit nye tv-program The Face i New York timer efter sine tre medværter, modellerne Karolina Kurkova og Coco Rocha og den britiske fotograf Nigel Barker.

Naomi Campbell endte i kørestol, efter hun blev overfaldet i Paris. Læs mere på elle.dk

Selv om modellen åbent erkender, at hun er flov over sin dårlige opførsel, så er Naomi Campbell ubøjelig omkring, at hun er ærlig og professionel, når hun endelig møder på arbejde.

- Min forsinkelse var forfærdelig, og det indrømmer jeg, men jeg ville aldrig komme med en løgnehistorie om, hvorfor jeg var forsinket. Men jeg kommer, og jeg får udført arbejdet. Jeg har aldrig troet på at komme med en undskyldning. Jeg har ikke tænkt mig at lyve, siger hun i et interview i tv-programmet Fashion: Backstage Pass, der blev sendt på tv-kanalen CNN.

Naomi Campbell viser gerne sin mor frem på catwalken. Se i billedgalleriet på q.dk hvilke andre kendis-kolleger, der viser deres mor frem

Læs mere om tv-programmet The Face på http://thefacecasting.com/