Miranda Kerr elsker sine modelkolleger

Victoria’s Secret modellen Miranda Kerr roser sine modelkolleger for at støtte hende under sin første graviditet.

Der er bestemt ingen grund til at tro, at modebranchen er fuld af rygdolkende modeller, hvis man læser 29-årige Miranda Kerrs seneste udsagn. For knapt to år siden blev hun mor til sønnen Flynn, og under graviditeten var kollegerne fra lingerigiganten Victoria’s Secret en stor støtte for hende.

Miranda Kerr blev sidste år udnævnt som årets mest sexede kvinde af mandemagasinet Esquire. Læs mere på elle.dk

Det har især været modellerne Adriana Lima og Doutzen Kroes, som var gode til at bakke op om den vordende mor, der døjede med særprægede spisetrang som følge af graviditeten.

- Adriana har været en fantastisk ven for mig igennem årene. Da jeg var hemmeligt gravid blev jeg ved med at grave efter informationer hos hende. Doutzen og jeg var gravide på samme tid, og vi havde begge en trang til pommes frites. Alle sagde til mig: ’Miranda, hvad sker der? Du spiser da ikke fritter!’, siger Miranda Kerr i et interview med magasinet InStyle.

Spiser efter blodtype
Hun afviser dog, at modellerne hos Victoria’s Secret på nogen måde skulle følge den samme overordnede diæt, men at hun blot er bevidst om, hvad hun spiser, og følger en kostplan skræddersyet til sin blodtype.

- Der er ikke en overordnet Victoria’s Secret diæt. Dog er jeg uddannet sundhedscoach, så jeg er opmærksom omkring, hvad jeg spiser og indtager mad, som er skræddersyet til min blodtype. (A): Lavt glykæmisk indeks, høj-basisk - med masser af friske grøntsager og lidt kød, siger hun.

Miranda Kerr blev udnævnt sidste år udnævnt som årets smukkeste af magasinet Who. Læs mere på bazaronline.dk

Miranda Kerr har været gift med den britiske skuespiller Orlando Bloom siden 2010.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08