Min forlovede synes, at jeg er et rodehoved

Kontant-værten Kåre Quist er nyforlovet med journalisten Tine Røgind, men rod kan ind imellem give knas på linjen mellem parret

Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media. Foto: All Over Press

Kvinden elsker orden, og mænd elsker kaos. Sådan kan man groft betegne spillet mellem de to køn på hjemmefronten. Dette gælder også for det nyforlovede par, som Kontant-værten Kåre Quist og den tidligere Krimi5-vært Tine Røgind, udgør. Den mandlige halvdel har nemlig for vane at lade vasketøjsbunkerne stå lidt for længe til hans 10 år yngre kærestes smag, og her kunne Kåre Quist ind imellem godt tænke sig en timeout før skænderiet starter.

- Når jeg kan se det stressede blik i hendes øjne, som typisk kommer, når vores hjem roder, vasketøjsbunkerne har vokset sig store, og det er mine sportstasker, der flyder i entreen. Når jeg først ser det blik, så er det for sent. Der ville jeg gerne kunne trykke på en frys-knap, så jeg lige kunne få et par timers ro, inden jeg gik i gang med at rydde op. Så vi undgår diskussionerne om, hvem der gjorde hvad hvornår, der nemt melder sig torsdag klokken meget træt, siger han til magasinet Liv

Se også de skønne billeder af de nyforelskede Kåre Quist og Tine Røgind på billedbladet.dk

Tine har altid ret
Han afslører samtidig, at Tine Røgind ikke har for vane at tage hans fejl og mangler alt for ilde op, selv om han blankt indrømmer, at han blandt andet har svært ved at overholde tidspunkter for aftaler og almindelig husorden. Derfor er svaret også klart på spørgsmålet om, hvad han får mest skældud for.

- At jeg kommer for sent, og at jeg er et rodehoved. Faktisk er hun meget lidt tilbøjelig til at give mig på puklen. Men når hun gør det, har hun næsten altid ret, siger han i interviewet, og afslører samtidig, at han tidligere har været svært for ham at være i forhold, fordi han har været for fraværende på hjemmefronten.

Tine Røgind har længe været interesseret i at score Kåre Quist, og flammen blev tændt, da de for seks år siden var kolleger. Læs hvordan Kontant-værten fik øjnene op for skønheden på seoghoer.dk

Men Kåre Quist kompenserer for, at han kan være svær at leve sammen med ved at være meget romantisk anlagt. Derfor er det også helt naturligt for ham at overraske sin forlovede med romantiske ferier og middage.

- Jeg er både til ring, kæresteweekender og Venedig. Jeg kan godt lide overraskelser. Blandt andet fik jeg engang Tines kolleger til at fortælle hende, at hun skulle på seminar i Stockholm. Men da hun stod i lufthavnen, skulle hun på ferie med mig. Jeg tror, at den slags oplevelser er med til at gøre en mere slidstærk over for stress, siger Kåre Quist.

Kåre Quist og Tine Røgind blev forlovede i december 2011, og har planlagt et kirkebryllup, der skal stå i sommeren 2012.

 

Læs også: