Mette Bloch om antiage-behandling: Jeg troede, jeg skulle dø

Det var bestemt ikke nogen smertefri oplevelse, da eliteroeren Mette Bloch gennemgik en foryngende behandling.

Hun var ikke træt. Men hun så sådan ud. Den 46-årige eliteroer Mette Bloch har haft fuld fart på hele livet og har arbejdet mange timer med årerne i hænderne under solens stråler. Det havde efterhånden sat en del spor i hendes ansigt, og maven var heller ikke, hvad den havde været. Derfor valgte hun at tage affære med Restylane som den hjælpende hånd.

- Jeg ville simpelthen rettes ud. Jeg kom bare til et punkt, hvor jeg ikke følte, at jeg kunne kende mig selv. Jeg lignede en soufflé, og jeg vil gerne se sund ud, og så hjælper det ikke noget, at jeg ligner en hængt kat. Jeg vil ligne det, jeg føler mig, siger hun om årsagen.

Selv om Mette Bloch er single, så meldte hun alligevel fra til at være deltager i programmet Singleliv. Læs hvorfor på seoghoer.dk

Et af redskaberne blev den såkaldte Thermage-behandling, hvor man fører varme dybt ned i huden, så fibrene i bindevævet bliver strammet op, som når man steger et stykke bacon på en pande. Mette Bloch fortæller i dag, at det var særdeles smertefuldt at gennemgå den foryngende behandling som varer omkring en time.

- Thermage gør skideondt. Jeg græd og kaldte på min mor, og jeg endte med at svede igennem tre trøjer. Hold kæft, hvor gjorde det ondt! Når det er overstået, så er det overstået, men jeg troede seriøst, at jeg skulle dø undervejs, siger Mette Bloch, der i dag er meget glad for resultatet og som fortsat benytter sig af forskellige foryngende behandlinger.

Fyldt med blå mærker
Det er da heller ikke den eneste gang, at eliteroeren har måttet lide for skønheden i forbindelse med behandlingerne. Hun har aldrig benyttet sig af Botox men har fået Restylane-indsprøjtninger i ansigtet og umiddelbart bagefter lignede hun med egne ord ’en der var blevet pløkket ned’, fordi hun var fyldt med blå mærker. Det har dog været det værd, for Restylanen har givet et synligt resultat på Mette Blochs kinder.

- Før fik jeg altid at vide, at jeg så sur ud, og det var jeg virkelig træt af at få at vide. Nu er der nogen der siger til mig, at jeg har snydt, men helt ærligt: De fleste kvinder bruger jo både hårfarve, mascara og nylonstrømper. Det er da mindst lige så snyd. Jeg er fuldstændig iskold, når det er så lidt der skal til for at ændre på tingene, siger Mette Bloch.

Kunne du tænke dig at vække lidt liv tilbage i dine hænder? Så læs på q.dk, hvordan det kan lade sig gøre med Restylane Skinbooster

Eliteroeren regner nu med, at hendes næste tiltag vil blive er en såkaldt Liposonix, hvor uønsket fedt omkring mave, talje og hofter kan blive ’smeltet’ væk med en ultralydsbehandling.