Megan Fox: Jeg skal have flere børn

Skuespilleren Megan Fox er lykkelig over at have fået en nyfødt søn og er slet ikke i tvivl om, at hun skal have flere børn.

Blot fire måneder efter fødslen af lille Noah, dukkede 26-årige Megan Fox sammen med gemalen Brian Austin Green op på den røde løber ved den årlige Golden Globe-uddeling søndag.

Megan Fox vil ikke have, at andre blander sig i, om hun må ryge hash eller ej. Læs hendes holdning til rusmidlet på seoghoer.dk

Her viste hun en veltrimmet krop frem i en kjole fra Dolce & Gabbana og fortalte åbent, at hun elsker den nye rolle som mor.
- Det er alt, jeg nogensinde har ønsket mig, så jeg er bare glad for, at jeg fik muligheden for det. Jeg blev meget overvældet af intensiteten af de følelser, jeg havde, da jeg fik ham, og jeg er så forelsket i ham, sagde hun til Extra’s journalist Mario Lopez.
Kollegaen Brian Austin Green kan derfor sagtens føle, at han har fået konkurrence om den smukke skuespillers udelte opmærksomhed.

- Og Brian er så jaloux, fordi jeg elsker ham så højt.

Hvortil spøgefulde Brian Austin Green hurtigt svarede:

- Fordi hun gerne vil giftes med ham.

Skal have flere børn
Til trods for den snigende jalouxi mod den lille søn, så er parret dog overbevist om, at det ikke bliver sidste gang, de sætter et barn i verden.

- Jeg vil gerne have flere børn. Jeg er så træt, at jeg ved ikke om min krop ville kunne gøre det lige nu, men hvis det sker, så sker det. Han vil gerne have en lille pige, siger Megan Fox.

Og Brian Austin Green er fuldstændig enig med planerne om en stor familie.

- Det er det, jeg vil have. En lille pige og to drenge, siger han.

Selv om Megan Fox fremstår som en nærmest skræmmende perfekt kvinde, så har hun faktisk en ret iøjnefaldende fejl ved sin krop. Se hvilken på seoghoer.dk

Megan Fox’ og Brian Austin Greens søn Noah blev født den 27. september 2012.