Megan Fox: Jeg fik køreforbud under min graviditet

Skuespiller Megan Fox havde så tåget en hukommelse, mens hun ventede sit første barn, at hendes mand ikke ville lade hende køre bil.

Det er nok de færreste kvinder, der vil mene, at det ligefrem er let at være gravid. Benene værker, maven vokser, og vandprocenten stiger i kroppen. Men der var endnu en bivirkning ved de lykkelige omstændigheder, som den 26-årige skuespiller Megan Fox måtte døjes med, og det var en svær form for hukommelsestab.

- Graviditetshjerne er en meget, meget ægte ting. Jeg led så alvorligt af det, at Brian ikke ville lade mig køre til sidst. Jeg kunne finde på at gøre ting med min mobiltelefon, som at jeg gik ud og hentede juice fra køleskabet, og at jeg så efterlod min telefon i køleskabet…Eller jeg ville gå omkring og råbe: ’Hvor er min telefon?’, mens jeg havde den i hånden, siger Megan Fox i et interview med talkshow-værten Jay Leno.

Megan Fox lægger sig i stilkamp med Selena Gomez. Døm selv, hvem der ser pænest i denne smukke nederdel på viunge.dk

Men hammeren faldt, da skuespilleren begyndte at opføre sig livsfarligt i trafikken, og derefter fik hun køreforbud af sin mand, kollegaen Brian Austin Green.

- Så til sidst var jeg ude at køre, og jeg talte med en af mine venner, og vi var et vige-skilt, og jeg var så opslugt af, hvad hun sagde, at jeg bare stoppede med at køre – og vi var midt i trafikken i Los Angeles. Brian sagde til mig: ’Det kommer aldrig til at ske igen. Jeg vil køre dig alle steder fra nu af.’ Det var skidt. Det var farligt!, fortæller stjernen.

Megan Fox havde en hed flirt med kollegaen Shia Labeouf under indspilningen af filmen Transformers. Læs mere på viunge.dk

Men Megan Fox er ikke den eneste nybagte stjerne-mor, som har haft svært ved at huske fra næse til mund. Også kollegaen, 36-årige Reese Witherspoon, har døjet med dårlig hukommelsen efter fødslen af sin søn Tennessee.

- Jeg kravler langsomt tilbage. Jeg kunne ikke huske den anden dag, hvad du kalder den ting, som holder maden kold? Det var køleskabet. Jeg kunne ikke huske navnet på det!, sagde hun for nyligt i et interview med People.com.