Medina til DMA i Zara-kjole

Sangerinden Medina så som altid superdejlig ud på den røde løber til lørdagens Danish Music Awards.

Hun var iklædt et todelt lyst sæt bestående af langærmet bluse og nederdel.

Sættet var pyntet med lyse, elfenbensfarvet perlebroderi. Sættet kan købes hos highstreet-kæden Zara til den nette sum af 699 kr. pr. del.

Da MTV holdt preparty i Øksnehallen i starten af november var Medina klædt i en flot, kropsnær, rød kjole fra hjemmesiden Asos.com, og den kan erhverves for bare 271 kr., ligesom at hun til den samme fest sidste år var iklædt en blå kjole fra Topshop.

Se Medinas røde Asos-kjole (og køb den) på elle.dk

Medina er udover at være kendt som sangerinde også meget bemærket for sin tøjstil og en garderobe, som tilsyneladende er sprængfyldt med dyre mærker som Balmain, Louboutin, Burberry Prorsum og Balenciaga.

Derfor spurgte ELLE.dk  hende, hvad der får hende til også at ty til de mere budgetvenlige brands, når hun skal klæde sig på til en stor og prestigefuld fest i den danske musikbranche, og dertil svarede Medina:

- Jeg synes, at highstreet-brands ofte laver noget, der er federe og mere variabelt end de store mærker og er derfor ikke bleg for at have alt fra Zara til Topshop eller H&M på til officielle ting.

At stjerner med masser af penge på bankbogen vælger at vise sig offentligt i budgetvenlige alternativer til de dyre designergarderober er ikke noget nyt.

Verden forelskede sig i 2008 hurtigt i USAs dengang nye førstedame, Michelle Obama, da hun brød med normen ved ofte at vise sig til officielle arrangementer i H&M, Zara eller andre billigere brands.

Det samme kan siges om Hertuginde Kate, som efter brylluppet med den engelske prins William og stadig klarer sine egne indkøb og meget af sin shopping - som også foregår i budgetbutikker.

Lørdagens valg faldt for Medinas vedkommende på Zara, fordi:

- Jeg elsker Zara, fordi de formår at overraske mig med deres valg af designs gang på gang.

Medinas smukke DMA-kjole var fra Zara. Se på Elle.dk, hvor du selv kan få fingrene i den flotte kjole