Mænd er vilde med 'modne' kvinder!

Fyrre, frisk og fucking fantastisk! Også i sengen. Voksne kvinder har nemlig masser af selvtillid, hviler i sig selv og ved, hvad de vil ha. Og dét er mænd helt pjattede med.

Mænd elsker kvinder! Især dem, der godt er klar over, hvor skabet – eller rettere – dobbeltsengen skal stå. Dét gør kvinder på fyrre og derover åbenbart, siger sexolog og parterapeut, Christina Tatarczatuk.

- Jamen, kvinder bliver jo bare bedre og bedre … også til den del af livet. Og det handler selvfølgelig også om, at vi ved, hvad vi går efter og i øvrigt har sluttet fred med, hvordan vi ser ud, siger hun.

20, 30, 40 – hurra!
Så appelsinhuden får lov at være appelsinhud, og kroppen ser ud, som den gør, og selvom den muligvis har set bedre dage, er selvværdet bedre, end da tyngdekraften endnu ikke havde sat sine spor.

- Når jeg holder foredrag for unge kvinder, er de generelt meget utilfredse. Også selvom de jo tilhører generation Paradise Hotel, hvor de fleste render rundt med silikonebryster. Og kvinderne i trediverne har ofte deres at se til med små børn og træthed, og de er heller ikke nået til at acceptere kroppens tilstand, fortæller sexologen.

Hvor sundt er dit parforhold? Test dig selv på oestrogen.dk
 
En glad, glad mand
Men dét har altså pigerne med masser af lys i lagkagen. Dem med de allerbredeste smil – det er mændene. Både de voksne og de unge.

- Man ved, at det mænd tænder allermest på, hverken er bryster en numse, men når kvinder tør vise glæde ved nydelse. Mænd kan godt li’ selvtillid, og som en ekstra bonus får det jo manden til at føle sig som en fandens karl. Han har jo bestemt oplevelsen af, at det er hans præstation, der får stemningen til at stige, siger Tatarczuk.

Hvor god er du god i sengen? Test dig selv på oestrogen.dk

Selvtillid smitter ... også i sengen
Så en glad kvinde giver en glad mand. Det smitter nemlig.

- Det påvirker ham, når kvinden er mere end almindelig begejstret, og fordi mænd er så gode til at rose sig, giver de sig selv æren for successen, men det gælder selvfølgelig også den anden vej. Så når kvinden ikke viser nydelse, er manden sikker på, at han ikke har gjort det godt nok. Tillykke med fødselsdagen – og selvtilliden - voksne kvinde. Det giver åbenbart bonus over hele linjen,  siger sexolog og parterapeut, Christina Tatarczatuk.