Louise Wolff: Derfor stoppede jeg på Sporløs

Efter en lang række Sporløs-programmer har Louise Wolf skiftet værts-jobbet ud med en række andre jobs. Få svaret på hvorfor hun stopper på Sporløs

Efter at have været en meget populær vært på ’Sporløs’ gennem en årrække, var det lidt af en overraskelse for seerne, da Louise Wolff, der netop har været vært på MGP og som også er vært på Danmarks Indsamlingen, valgte at forlade programmet.

En af forklaringerne kan findes i de mange rejsedage, som helt naturligt er en del af jobbet som vært på Sporløs.
– Jeg havde været vært længe og rejst meget og oplevede efterhånden, at der var ret mange bryllupper, jeg måtte sige nej til hos vennerne, og ret mange runde fødselsdage i familien, jeg ikke deltog i, siger hun i et stort interview i SØNDAG.

Også den nye vært på Sporløs, Rie Helmer, erkender at de mange rejsedage har sin pris. Find ud af hvordan hun tackler det på soendag.dk

Jeg vil ikke være surprise-gæst
Og selv om opbakningen fra familie og venner stadig var der, så havde hun ikke længere lyst til at være månedens gæst.

– Jeg kunne pludselig mærke, at selv om min familie og mine venner stadig var der og bakkede op, var de begyndt at blive nærmest overraskede, når jeg dukkede op til noget. De blev jo glade. Men til sidst tænkte jeg, at det skal ikke være sådan, at jeg altid bare er en surprise-gæst. Jeg kunne også mærke, at mange var begyndt at regne mig ud af ligningen. Ikke fordi de ikke ville have mig med, men fordi de tænkte: Hun er jo alligevel så meget væk, siger hun.

Faktisk startede Louise Wolff sin karriere i DR som praktikant. Læs hvordan hun endte som en af DRs mest populære værter på soendag.dk

Havde svært ved at slippe Sporløs
Men selv om det har været den helt rigtige beslutning for Louise Wolf, så har det alligevel været svært at give slip på Sporløs.

– Jeg havde gået og spekuleret over det her i et stykke tid, men havde svært ved at slippe Sporløs, fordi det er et program, der har været vidunderligt at lave. Især fordi man her virkelig kan se, at man gør en forskel. Men mens jeg havde så travlt med at klø på og passe andre menneskers relationer, eller i hvert fald med at skubbe på i en eller anden retning, stod det pludselig i skærende kontrast til, at der var for lidt genforening i mit eget liv, fortæller Louise Wolf.