Lise Rønne: Jeg har ikke savnet mit arbejde

Det er fortsat den lille datter, Eva, der fylder mest i Lise Rønnes liv, selvom hun for en kort bemærkning har afbrudt sin barsel for at være vært på Melodi Grand Prix.

Som vært på fire sæsoner af X Factor var Lise Rønne en fast del af familiens Danmarks tv-hygge, men for fire måneder siden gik hun på barsel for at tage sig af sin lille datter, Eva. En beslutning den smilende vært på ingen måde har fortrudt, selvom arbejdet som højt profileret tv-ansigt fylde meget.

- Det har været vidunderligt. Jeg var helt vildt klar til det. Det er dejligt bare at tænke på sin lille familie, så jeg har faktisk ikke savnet mit arbejde. Men det kommer jeg sikkert til om et halvt år, siger Lise Rønne, der også har den toårige søn Nelson, til Alive.dk

Det er ikke altid positivt at være populær tv-vært. På Billedbladet.dk kan du læse, hvordan Lise Rønne blev misbrugt på Facebook

Nu er Lise Rønne klar til at lade morrollen glide i baggrunden for en stund. Hun har nemlig takket ja til at være vært ved årets Melodi Grand Prix sammen med tv-kollega Louise Wolff og skuespillerinde Sofie Lassen-Kahlke.

En flot kjole, lækkert hår og godt selskab på scenen, var simpelthen umuligt at sige nej til, forklarer Lise Rønne, der vender tilbage på barsel, når det stort anlagte show er slut.

- Jeg er privilegeret at få lov til at vende tilbage for en kort bemærkning. Til dagligt går jeg rundt derhjemme i joggingtøj. Så det er dejligt at få lov at blive klædt i en Jesper Høvring-kjole og få sat håret af nogen, der kan finde ud af det. Det minder mig om, at der er en krop under joggingtøjet, siger hun.

Lise Rønne havde en helt særlig plan for hvordan hendes datter skulle komme til verden. Læs om den på Seoghoer.dk

Det er anden gang Lise Rønne skal være vært ved Dansk Melodi Grand Prix. Første gang var i 2011, hvor Felix Smith var medvært. Dette års udgave af sangkonkurrencen finder sted 26. januar.