Lisbeth Wulf: Vores søn skal ikke passes af andre

Lisbeth Wulf er gift med Rasmus Botoft fra Rytteriet. Og på trods af en travl hverdag, så sørger de for ikke at overbooke, så der er tid til sønnen

Hver søndag toner skuespilleren Lisbeth Wulf frem på danskernes tv-skærme i serien Borgen, hvor hun spiller den korthårede redaktionssekretær med de markante briller. Ud over Borgen har hun også travlt med satireprogrammet I Hegnet, som hun laver sammen med veninden og kollegaen Ditte Hansen, og som bliver vist på DR 2.

Man ser tit Lisbeth Wulf og Ditte Hansen i grimme og kiksede udklædninger. Men derfor kan man godt være forfængelig. Læs hvordan Ditte Hansen tackler den udfordring på soendag.dk

Også hendes mand Rasmus Botoft, der nok er bedre kendt som den ene halvdel af velhaver-herrerne Poul og Frits fra Rytteriet, er også en travl mand.

Vi må rokere rundt, så det kan passe
Men parret, der er forældre til en søn på seks år, er på trods af travle karriere også opmærksomme på, at sønnen ikke skal lide under, at hans forældre er skuespillere, der ofte må arbejde på mærkelige tider.

At blive mor kalder Lisbeth Wulf for et gearskifte. Få hendes forklaring på soendag.dk

– Både Rasmus og jeg er meget påpasselige med ikke at overbooke vores program. Vores søn skal ikke passes af andre hver aften, og vi skal ikke have en guvernante boende. Vi må kunne rokere rundt med det, så det kan passe. Og det er da lykkedes indtil nu, siger Lisbeth Wulf i et stort interview med SØNDAG.