Linse Kessler: Derfor viser jeg brysterne frem

Store bryster har givet Linse Kessler stor opmærksomhed, og der kommer til at gå en del år, før de bliver gemt væk.

Der følger en hel del blikke og kommentarer med dem – Nordeuropas største silikonebryster, der sidder på tv-stjernen Linse Kessler. Hun har bevidst valgt at vise dem frem for verden, inden det er for sent. En vinterdag på Rådhuspladsen blev Linse Kessler stoppet af en ældre mand, der med ordene: ’You got them – so show them’ mente, at Kessler skulle bære sine store bryster med ligeså stor stolthed.

- Når man får lavet sådan nogle kasser, får man meget opmærksomhed. Jeg har siden tit tænkt over, det han sagde. For pludselig er jeg en gammel dame, så jeg kan da ligeså godt vise dem, når jeg har dem. De er jo lækre, siger Linse Kessler til alive.dk

Ifølge den 46-årige kendis var brystbemærkningerne mest negative, før hun var med i tv-programmet ’Familien fra Bryggen’, hvor man følger Kessler-familiens hverdag.  I dag reagerer folk mere afslappet, siger hun.

Læs hvad Linse Kessler ser, når hun kigger sig i spejlet på Billedbladet.dk   

Travl og tyndfed
Linse Kessler er kommet sent i gang med sin tv-karriere, men har ikke mindre travlt af den grund. Derfor er der især en aktivitet, hun har det skidt med at forsømme. 

- Jeg vil rigtig gerne træne, men jeg har haft travlt med optagelser. Jeg synes, jeg er blevet lidt blævret. Selvom jeg er slank, er jeg tyndfed. Jeg går op i min hud, men jeg spiser pisseusundt, og ryger 30 cigaretter om dagen, siger hun.

Senest har den markante blondine været rundt i verden for at optage programmet ’Linse og Gustav på udebane’, hvor det blandt andet det afrikanske klima var en af de mange udfordringer.

- Jeg vil gerne have glat hår, men i varmen får jeg små krøller. Det irriterede mig, men jeg er sgu så meget en gadetøs fra Bryggen, at jeg ikke dør af det. Det havde nok været værre for mange andre kendte kvinder i Danmark end mig, siger Kessler.

På Femina.dk kan du læse, hvordan du kan spise dig til fastere bryster