Lesbiske Anne Kejser: Jeg elsker mænd

Selv om Anne Kejser er til kvinder, så nyder hun at samarbejde med mænd og at være en af drengene

Big Brother-værten Anne Kejser er både smuk og sød, og så kan man da ikke være lesbisk. Eller kan man? 31-årige Anne Kejser smiler lidt, da hun får spørgsmålet om, hvordan mennesker omkring forholder sig til den seksualitet, som hun aldrig har lagt skjul på er rettet mod kvinder.

- Sådan er det jo bare. Ind imellem kommer det da bag på folk. De siger til mig:’ Du kan da ikke være lesbisk. Du ligner jo en pige! ’ Men det er jo mange år siden, at jeg fandt ud af, at det var sådan. Jeg kan faktisk ikke huske, om jeg har været i tvivl.  Jeg tror bare mere, at jeg havde det sådan: ’Nå, sådan er det, og så må jeg jo bare go with the flow’, siger Anne Kejser til Alive.dk.

Anne Kejser gik i 2011 fra sin kæreste Maria Holm Larsen. Læs mere om bruddet på seoghoer.dk

Ved siden af jobbet som Big Brother-vært er Anne Kejser også radiovært på det nordjyske radioprogram Radio ANR med morgenprogrammet Anne og de herreløse hunde, som hun laver i samarbejde med komikerne Niels Skovmand og Torben Chris samt rapperen Niarn. Her har hun oplevet, at det er en sand fornøjelse at arbejde med mænd.

- Lige nu arbejder jeg på en mande-arbejdsplads, og jeg ved godt, at der er mange fordomme om, at lesbiske hader mænd. Men jeg synes, at mænd er skønne og gode at snakke med, og jeg kan nogle gange fungere som et bindeled mellem mænd og kvinder. Jeg føler mig som en af drengene, og det er meget simpelt og nemt, fordi der ikke er den der bagtanke, om jeg kunne gå hen og blive forelsket i dem, siger Anne Kejser der tror, at det er en fordom blandt mænd, at lesbiske kvinder hader det modsatte køn.

Anne Kejser har i den grad set frem til rollen som Big Brother-vært. Læs hvorfor på billedbladet.dk

Følg med i slagets gang i Big Brother på http://www.kanal5.dk/bigbrother2013.