Lav kylling med Fifty Shades kogebog

Endnu en parodi på den erotiske bestseller Fifty Shades of Grey er dukket op til overfladen. Denne gang er det kogebogen Fifty Shades of Chicken.

Er du sulten på mere efter at have læst succesromanen Fifty Shades of Grey? Så er der hjælp at hente, for den 13. november udkommer kogebogen Fifty Shades of Chicken, hvor fans af den erotiske roman kan blive guidet igennem at tilberede kylling på frækkeste vis.

Valget af manuskriptforfatter til den kommende filmatisering af Fifty Shades of Grey er ikke faldet i god jord hos forfatteren af American Psycho. Læs alt om dramaet på billedbladet.dk

- Hvis Fifty Shades of Grey efterlod dig sulten og begærlig efter mere (mere, mere!), så sæt tænderne i denne uartige fortælling om en ung, fritgående og meget frisk kylling som ligesom Anastacia Steele finder sig selv under en dominerende mands nåde – i dette tilfælde en pervers og glubende sulten kok. Dette er 50 kyllingeopskrifter, hver eneste mere forførende end den forrige, der vil gøre din middag til et turn-on, lyder det i beskrivelsen af kogebogen på hjemmesiden.

Se videoreklamen for bogen her

BDSM på kylling
Forfatterens pseudonym er F.L. Fowler, og vedkommende opdagede hidtil ukendte talenter hos sig selv efter at have læst Fifty Shades of Grey og derefter at have kastet sig over madlavningen.

- Som hos så mange andre, gav Fifty Shades of Grey genlyd hos mig. Det vækkede noget til live, som jeg aldrig har været i stand til at udtrykke. Så en dag, da jeg var ved at binde anklerne på en kylling før stegning, indså jeg hvorfor nogle af scenerne i bogen virkede så slående bekendte. Det viste sig, at jeg havde praktiseret BDSM i årevis – men med fjerkræ, skriver forfatteren i en email til magasinet PEOPLE.

Mangler du stadig at få læst megasuccesen Fifty Shades of Grey? Så få den i webshoppen på elle.dk