Kylie Minogue erkender sine modefejl

Popstjernen Kylie Minogue indrømmer, at hun har begået nogle fatale modefejl igennem tiden, og at de indgår i hendes nye bog Kylie/Fashion.

Sangerinden Kylie Minogue fejrer lige nu 25 år på toppen af sin karriere med bogen Kylie/Fashion om sine mange stilvalg gennem tiden. Men det har samtidig givet stof til eftertanke for stjernen, som har valgt at sortere de værste modekatastrofer fra inden publicering.

Kylie Minogue hyggede sig for nylig med de britiske kongelige i London. Se billederne på billedbladet.dk

- Nogle af modekatastroferne er der stadig. Jeg har ikke fjernet dem alle. Det var interessant at se tilbage på billederne. Der var afgjort nogle få katastrofer. Men, hey, de fleste mennesker kan relatere til dem, siger hun ifølge contactmusic.com.

De fleste af beklædningerne fra Kylie Minogues bog er fra hendes musikvideoer og scenekostumer, inklusive de famøse par hotpants i guld, som hun havde på i videoen til Spinning Around og catsuiten med den hvide hætte fra Can’t Get You Out Of My Head.

Hyldet af designguruer
Men til trods for modekatastrofer, så står designduoen Domenico Dolce og Stefano Gabbana ved, at de elsker at arbejde med den australske stjerne og især har nydt hendes Aphrodite turné fra 2011.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary var ellevilde, da de i 2008 fik muligheden for at opleve Kylie Minogue live. Læs hele historien på billedbladet.dk

- For os er det altid en fornøjelse at skabe noget specielt til vores lille prinsesse. I Aphrodite kostumerne ligner Kylie virkelig en gudinde, lyder det fra duoen.

Kylie/Fashion udkom i november på forlaget Thames & Hudson.