Kvinder vil hellere have chokolade end sex

En rundspørge viser, at kvinder hellere vil undvære sex end at give afkald på chokolade. Mænd har det lidt anderledes.

Hvad vil du have sværest ved at undvære i en måned?  Det spørgsmål stillede Cancer Research UK til 2.000 briter, og noget tyder på, at de britiske mænd ikke har de mest imponerende evner på lagnerne. Ifølge rundspørgen ville kun ni procent af kvinderne have sværest ved at klare sig uden sex i en måned – 22 procent af kvinderne ville nødigst undvære chokolade, skriver Daily Mail. 

Blandt mændene ser prioriteterne noget anderledes ud. 22 procent af dem valgte sex som det sværeste at undvære. Begge køn er enige om, at kvinder har mere viljestyrke – og kun fem procent har en opfattelse af, at mænd vil have nemmere end kvinder ved at undvære sex.

Chokolade kan have en masse positive effekter på kroppen. Find dem på Femina.dk

Der kan faktisk være god mening i at forsøge at undvære henholdsvis chokolade og sex, mener en ekspert.

- Når man fjerner fristelse og styrken af begæret, er der kun viljestyrke tilbage. Personer med stærk viljestyrke har sandsynligvis højere chance for at nå deres mål, uanset hvad de er, siger Robert West professor i sundhedspsykologi fra Cancer Research UK.

Kvinder er bedst til forhold 
I undersøgelsen mener over halvdelen, at kvinder er bedst til at være i et forhold. 56 procent af de adspurgte vurderer, at kvinder håndterer det at være i et forhold bedre end mænd – kun fem procent synes det omvendte. Derimod er der enighed om, at mænd har størst viljestyrke når det kommer til arbejde og sport.

En undersøgelse i 2007 viste, at chokolade i små mængder giver fastere bryster og øget sexlyst.

Chokolade er ikke det eneste, du kan spise for at få mere lyst til sex. På Bazaronline.dk finder du otte andre ting, der kan skabe aktivitet i soveværelset.