Kvinder vil have maskuline mænd

En mand skal ikke være metroseksuel, hvis han skal appellere til kvinder. Det er i stedet de maskuline dyder, der er i højsædet i lige nu.

En rigtig mande-mand. Sådan en der selv kan skille en motor ad – og samle den igen. Det er hvad vi kvinder efterspørger, hvis man skal tro en ny britisk undersøgelse. Det skriver nyhedssitet Dailymail.co.uk

Her de syv ting, som, kvinder synes, er det største turn-off ved mænd, på Femina.dk

To tredjedele af de adspurgte kvinder, mener, at de færreste mænd i dag er i stand til at udføre maskuline mandejobs, som fx at reparere bilen eller fikse computeren. Halvdelen af kvinderne i undersøgelsen mener ellers, at det er noget mændene skal kunne stå for. Undersøgelsen er sat i værk af computerspecialistfirmaet Crucial.com.

På Dailymail.co.uk peger man på, at resultatet viser, at vi kvinder er mindre vilde med en type som Robert Pattinson. Til gengæld roser de Forbrydelsens Sarah Lund for endelig efter to sæsoner med skvattede medspillere at have valgt en rigtig mand som partner i form af Nikolaj Lie Kaas i rollen som Matthias Borch.

De fleste kvinder i undersøgelsen indrømmer dog, at de håbløse mænd er i stand til at tage sig af de mest gængse opgaver som fx at slå græs, hænge billeder op og tage opvasken.

Hvordan skal en mand score dig? Læs mere på Femina.dk