Kvinder elsker smæk!

Det er  måske ikke helt tilfældigt, at bøger der handler om SM, som Fifty Shades of Grey, der har masser af SM i handlingen, er blevet en bestseller. Kvinder er vilde med smæk under sex!

Over halvdelen af kvinder vil smækkes
Det er helt op imod 55 % af os kvinder, der sætter stor pris på et kærligt klask eller to under sex!
Det skriver det internationale magasin Men’s Health, der hvert år foretager store online-undersøgelser om brugernes seksuelle præferencer.

Få den ultimative guide til det gode blowjob på q.dk

Smæk sætter din kontrolfreak fri
Ifølge undersøgelsen er det faktisk helt op til 67 % af kvinderne, der godt kan se det charmerende i et klap bagi. Redaktionschef Helle Hartz, der de sidste seks år har arbejdet på det erotiske magasin Tidens Kvinder, forklarer:

- Der kan være flere grunde til, at kvinder gerne vil have nogle rap bagi, når de dyrker sex. Den ene kan være, at det er sjovt at lege med roller og dominans. Mange kvinder oplever, at de i deres generelle liv har styringen på det meste – karrieren, økonomien, børnene, vennerne, parforholdet osv. Så en gang imellem kan det være rart, bare at give slip på det hele – slippe kontrollen – og lade en anden tage styringen.

5 pornosites for kvinder (billedgalleri)

Sundt for både krop og sjæl
Overraskende nok er det ikke kun den kropslige velvære, der har glæde af lidt smæk. Helle Hartz forklarer:

- Der også den rent fysiologiske faktor ved smæk, at når man får nogle klaps i måsen, aktiverer det en masse følsomme nerveender, som kan være med til at forstærke ophidselsen og ikke mindst orgasmen. Og det gælder nu både for mænd og kvinder.