Kvinde lær dit underliv at kende

Vores underliv er kilde til mange timers fornøjelse, men også til uro og tvivl. Tidens Kvinder bringer dig en oversigt over mange af de ting, du behøver at vide.

Kønsbehåring
Mens hårene på dit hoved lever i op til syv år, så bliver dine kønshår højst tre uger gamle. Kønsbehåringen har ikke nødvendigvis samme farve som dit hovedhår, ligesom øjets iris også kan have forskellig farve. Fænomenet kaldes heterochromi.

Det ydre
Den gennemsnitlige længde på de små, indre kønslæber er i underkanten af 2 cm. Under 2 % af alle kvinder har indre kønslæber, som er længere end 4 cm. Glem ikke at alle – både mænd og kvinder – ser forskellige ud forneden.

Det indre
Skeden er normalt fra 7- 10 cm lang, men vær ikke bange, hvis din partner har mere mellem benene end som så. Skeden kan, når du er seksuelt ophidset, udvide sig 200 %. Glem ikke, at den oprindeligt er skabt til at give plads til et barn på 3-4 kg.

Skeder og hajer har noget til fælles. Begge indeholder skvalene – en substans som findes både i hajens lever, og i skedens naturligt forekommende smøremiddel.

Hvor stor er den gennemsnitlige penis? Få svaret på Tidenskvinder.dk

Orgasmer
Kun 20 % af alle kvinder får orgasme ved samleje alene. For de fleste skal klitoris med. 80 % får således orgasme med et passende miks af berøring og indtrængen.

Du kan mærke alt mellem 3 – 15 sammentrækninger, som regel i skede, livmoder og anus og dit blodtryk og puls topper, når du kommer. Hvis du som kvinde – efter læsningen af denne artikel - alligevel føler dig utilstrækkelig og forkert udstyret forneden, så hør, hvad den lærde dr. Laves skrev i sin kloge bog: - … foruden Kvinden vilde det skjønneste Landskab forekomme Manden som en Ørken, og alle Jordens Nydelser vilde være tomme for ham… det vilde være umuligt at tænke sig en tilværelse uden Kvinden.

Klitoris
Størrelsen af klitoris varierer meget fra kvinde til kvinde. Hos 75 % er det mellem 25 og 65 mm.

Hos 20 % fra 65 til 150 mm og hos 5 % mindre end 25 mm. I bogen The Sexual Anatomy of a Woman af W. Francis Benedict postulerer forfatteren at have observeret en12 inches klitoris. 12 inches svarer i øvrigt til 30,48 cm!

Sådan holder du sexlivet i gang i et fast forhold. Se mere på Tidenskvinder.dk