Kvinde det siger din bil om dig

Se, hvad din bil afslører om din personlighed.

Det er ikke tale om tilfældigheder, når du som kvinde vælger bil. Tværtimod afslører bilen såvel din personlighed, som dit antræk der hænger hjemme i garderoben.

Det er nyhedssitet iVillage.com der har talt med bilsitet til kvinder Vroomgirls.com og fået dem til at fortælle, hvilken type kvinde der kører i hvad. Har du eksempelvis valgt en hybridbil, fortæller den ikke kun, at du er miljøbevidst, men også at du formentlig har dyre vaner, når det kommer til mad og drikke.

Hvilken type personlighed har du? Test det på Femina.dk

Her er et uddrag af de forskellige biltyper – og de kvinder, der kører i dem:

Kompakt bil (Fx Ford Focus)
Du er sjov, men ikke tåbelig. Og du kan godt lide det lidt småt, men ikke for pussenusset. En Ford Focus har plads og er praktisk, men den er samtidig lille nok til at kunne parkeres overalt. Du er typen, der sparer op, og som vil have valuta for pengene.

I dit klædeskab ligger der: masser af stroptoppe til rimelige penge.

Den klassiske sedan (Fx Honda Civic)
Du bekymrer dig om miljøet, og du er også kreativ, klog og en bevidst forbruger. En Honda Civic har et display i bilen, der kan tilpasses netop dine behov, som også betyder meget for dig.

I din garderobe hænger der: en vintage Diane von Furstenberg slå-om-kjole.

Luksus sedan (Fx Lexus LS 460)
Du ved, hvad du vil have, og det skal være komfortabelt, ligesom du har sans for design og detaljer. I Lexus’en kan du gøre et tilkøb af specielle sæder, der kan udføre en Shiatsu Massage for bagsædepassagerne.

I dit klædeskab finder man: adskillige par Louboutinsko.

Minivan (Fx Mazda CX-5)
Du jonglerer familie, karriere og hjem, og gør det med en stænk af humor. Du forsøger ikke at være supermor, for du ved godt, at du ikke kan det hele. Din stil er afslappet, men smart. Det er vigtigt for dig, at din bil er sikker for familie, og det er en Mazda CX-5.

I dit klædeskab ligger der: mindst et par J Brand jeans.

Pick-Up-Truck (Fx Ford F-150)
Du er stærk, feminin og misundelsesværdig selvsikker. Du kan både gå til hånde derhjemme, tage til et vigtigt møde og stå for et stort arrangement – den samme dag. Ford F-150 er både vild luksus og praktisk køretøj i et, og det passer perfekt til dig.

På din knagerække hænger: en Ralph Lauren læderjakke.

Luksus SUV (BMW X5)
Stil betyder alt for dig. Du kan lide tingene enkle og foretrækker de rene og tidssvarende linjer, i alt hvad du bruger penge på. Sort er også en favoritfarve. Du er elegant og foretrækker kvalitet, og det hele får du i en BMW X5. Og så er det ikke helt skævt, at bilen også har lidt snob-appel.

Over din skulder hænger der: en Emilio Pucci skuldertaske.

Hybridbil (Toyota Prius)
Bilen skriger til himlen, at du er meget engageret i at forurene mindst muligt. Samtidig er bilen billig i drift, og da du er sparsommelig i hvert fald på visse områder, passer en hybridbil som Toyota Prius godt til dig. Du vil hellere bruge benzinpengene på en god flaske rødvin.

I din garderobe ligger der: en bluse fra Urban Outfitters.

Micro-kompakt bil (Fx Scion iQ)
En Scion iQ er verdens mindste firesædersbil, og så er den minimalistisk design til fingerspidserne. Du er en klog kvinde, og en city-girl. Du ved hvor man får de bedste specialiteter i byen, hvor man finder det rigtige vintagetøj, og hvor den hippeste ikke-mainstream natklub er.

I din garderober finder man: ALLSAINTS sweater.

Test: Hvilken type er du i et forhold?