Kristen Stewarts stylist: Jeg har kæmpet for stiletterne

Kristen Stewart er kendt fra Twilight-filmene og er lige nu aktuel i 'Twilight: Breaking Dawn Part 2'. I det virkelige liv er hun en rigtig drengepige og ses oftere i sneakers end i stiletter.

Det passer bestemt ikke hendes stylist Tara Swennen, der har kæmpet en lang og sej kamp om at gøre Kristens stil mere feminin og elegant.
- Der er helt sikkert nogle gange, hvor jeg er nødt til at sige 'please, please, please tag en stilet på - for min skyld', siger hun.

Se billederne af Kristen Stewart i stiletter på elle.dk

Stylistens indsats ser da også ud til at give pote. Kristen er nemlig begyndt at se mere elegant ud. Først introducerede Tara Swennen hende for Balenciagas feminine, men cool designstil og siden er der opstået sød musik. Kristen tør pludseligt at gå i kjoler og stiletter.

- For nyligt omfavnede hun det der med en lang aftenkjole, så det var helt sikkert min mulighed for at få hende i så mange som muligt, siger Swennen tilføjer:

- Hun er med tiden blevet mere tilpas på den røde løber; hun er helt sikkert ved at omfavne elegance og yndefuldhed. Selvfølgelig har jeg kunnet presse hende til mere stilmæssigt, men hendes selvtillid er i virkeligheden den, der er vokset mest.


Se også billeder af Kristen i både kondisko og stiletter i galleriet på ELLE.dk.