Kristen Stewart: Min duft er ilter og farlig

Skuespilleren Kristen Stewart er ansigt for Balenciagas parfume Florabotanica, som hun mener, kan ophøje kvinder.

Hun er ikke ligefrem det mest oplagte stilikon, men den 22-årige Twilight-stjerne Kristen Stewart er lige så langsomt kommet ind i vores bevidsthed, som en kvinde med sin helt egen stil. Hun er nu model fra Balenciaga, hvis vatterede læderjakker hun efter sigende er ret stor fan af, og hun siger selv, at mærkets duft Florabotanica forbedrer hendes humør.

Robert Pattinson og Kristen Stewart har planer om at flytte til London. Læs mere på viunge.dk

Kristen Stewart tror nemlig hårdnakket på, at en god duft har den samme indvirkning på menneskers humør som flot tøj.
- Jeg har aldrig båret en duft, før jeg prøvede Balenciagas Florabotanica, men ligesom tøj kan gøre dig opmærksom på forskellige aspekter af dig selv, så kan en duft forhøje dig. Der er noget iltert ved den – lidt ophedet og en smule farligere end navnet antyder, siger hun i et interview med ELLE.

Beholder gamle smykker
Selv om Kristen Stewart normalt er til en mundering bestående af t-shirt, jeans og Converse-sko, så tror skuespilleren på, at tilbehøret giver hendes stil mere liv. For eksempel har de smykker, hun bar i rollen som Bella Swan i Twilight-filmene, haft en stor betydning for hende.

- Jeg har alle de ringe, som jeg bar som Bella i Twilight heriblandt hendes vielsesring. Mine andre værdsatte ejendele er mest vintage og et armbånd fra Cartier, som jeg tit har på. Jeg tager som regel en eller to ting fra hver film som en souvenir. Det er sjovt at tage de ting på. Det minder dig om gode tider, siger hun.

Vil du gerne lære Kristen Stewart bedre at kende? Så få 15 fakta om hende på viunge.dk

Ifølge Forbes var Kristen Stewart den højst betalte kvindelige skuespiller i 2012 med en indkomst på 34,5 millioner dollars.