Kourtney Kardashian: Sådan tabte jeg graviditetskiloene

Reality-stjernen Kourtney Kardashian tabte imponerende 20 kilo efter fødslen af sit barn nummer to.

Snart går søsteren Kim Kardashian i Kourtney Kardashians fodspor som børnemor, men den erfarne søster kan på ingen måde lægge skjul på, at det er hårdt arbejde at være gravid og at føde.

Kardashian-søstrene blev gjort til grin af to nyhedsværter efter et live-interview på amerikansk tv. Læs hele historien på tjektv.dk

Kourtney Kardashian har selv måttet tabe næsten 20 kilo på bare seks måneder efter fødslen af sit andet barn, Penelope, fortæller hun i et nyt interview med Us Weekly. Kourtney Kardashian er dog så stolt af præstationen, at hun gerne viser den flade mave frem på forsiden af magasinet.

Stjernen, der er kendt fra reality-serien Kim & Kourtney Take Miami, optræder i en serie med ikke-retoucherede billeder, som viser hende i en meget gravid tilstand, mens hun ventede sit barn nummer to med ægtemanden Scott Disick. Sammenholdt er der et efter-billede, der viser hende med en helt flad og tonet mave blot seks måneder senere efter fødslen i juli.

- Det var hårdere at tabe vægten i anden omgang. Jeg tog 20 kilo på med Penelope, siger Kourtney Kardashian i interviewet.

Mindre fokus på udseendet
Årsagen er enkel: Reality-stjernen har benyttet sig af kendistræneren Tracy Andersons 90 minutters danse-øvelser kombineret med mindre portioner mad, så hun nu er tilbage på de 48 kilo, som var hendes oprindelige vægt. Men Kourtney Kardashians primære fokus har på ingen måde været på udseendet.

- Denne gang har fokusset virkelig været på at være mor og at være til stede, at kende mine prioriteter, siger hun. 

Kourtney Kardashian glemmer ikke sin gode stil, selv om hun går i kirke med sit barn en højhellig søndag. Se hende og de andre kendisser med børn på armen i galleriet på kigind.com

Lillesøster Kim Kardashian, der er kæreste med rapperen Kanye West, er 12 uger henne i sin første graviditet og bringer altså endnu et medlem til Kardashian-familien om cirka et halvt år.