Kim Kardashian frygtede barnløshed

Reality-stjernen Kim Kardashian var usikker på, om hun overhovedet kunne blive gravid. Det afslørede hun i premieren på reality-serien Kourtney & Kim Take Miami.

I dag er der ingen vej tilbage for 32-årige Kim Kardashian. Hun er næsten 15 uger henne i graviditeten med sit første barn, som hun venter sammen med rapperen Kanye West. Men det har ikke hele tiden ligget i kortene, at den berømte brunette skulle sætte et barn i verden, for hun fik nemlig på et tidspunkt nedslående nyt fra lægerne omkring sin fertilitet.

- Da jeg tog hen til lægen for nogle måneder siden, så tog han en test for at tjekke op på mine hormoner og mine niveauer, og alt var virkeligt undertrykt og virkeligt lav, fordi jeg har taget p-piller i så mange år. Jeg vil gerne have børn en dag, så han foreslog kraftigt, at jeg droppede p-pillerne, siger hun i programmet.

Kim Kardashian gik i panik, da hun fandt ud af, at hun ikke kunne tåle Botox. Læs alt om de uheldige omstændigheder på kigind.com

I tv-programmet virker det dog som, at Kim Kardashian forsøger at bevare optimismen omkring sin fertilitet, indtil hun får sin læge i røret igen.

- Jeg har fået et opkald fra den fertilitetslæge, som Khloe og jeg går hos. Jeg er 31 og mit æg-niveau viser sig at være som en kvinde i 50’erne. Jeg er bekymret over at få denne information om, hvordan enhver kvinde er født med et vist antal æg, og at det antal aldrig bliver forhøjet. Måske lægger det bare ikke i kortene for mig, og jeg flipper en lille smule ud over det, siger Kim Kardashian ærligt.

Fornærmer søsteren
Hendes storesøster Kourtney Kardashian er mor til to børn, og Kim Kardashian stiller sig selv spørgsmålet, om det overhovedet er meningen, at hun selv skal have børn.

- Det er så overvældende, at det endda har fået mig til at blive i tvivl, om jeg overhovedet vil have børn. Hvad der end skal ske, vil ske. Hvis det ikke er meningen, jeg skal have børn, så vil jeg måske ikke have børn, siger hun.

Samtidig kommer Kim Kardashian også med grove bemærkninger om, at søsteren Kourtney Kardashian klæder sig sjusket og kun ønsker at være sammen med sine børn, efter hun er blevet mor.

- Jeg prøver bare at leve mit liv, og det er så frustrerende, når hun kommer med disse fornærmelser mod mig. Kim fornærmer mine valg i livet om at få en familie og at ville være mor, som om jeg gør noget forkert, siger Kourtney Kardashian.

Men efter det går op for Kim Kardashian, hvad lillesøster Khloe Kardashian har været igennem i sin kamp for at blive gravid, så ændrer hun holdning til det at blive mor.

- Det er virkelig en trøst for mig at vide, at jeg har to søstre, som har været igennem to komplet forskellige oplevelser. Og vil jeg slægte på Kourtney, som bare skal nyse for at blive gravid, eller vil jeg slægte Khloe på, der har virkeligt svært ved det?, funderer Kim Kardashian.

Kim Kardashian hører til blandt kundeskaren hos make-up artisten Gregory Arlt. Se hvem der også høre til blandt hans kendte fans i galleriet på elle.dk

Reality-stjernen behøver ikke længere at bekymre sig. Hendes barn med Kanye West kommer til verden sidst i juni måned.

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
Effektivt 14 dages video trænings- program

Effektivt 14 dages video trænings- program

07/08
Mode og skønhed
Kom i form på hjul - på 8 uger

Kom i form på hjul - på 8 uger

29/04
Mode og skønhed
2,5 pct: Historisk lån på gaden

2,5 pct: Historisk lån på gaden

26/08
Mode og skønhed
Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

Slankehit: Få hurtige resultater med simple fastekure

15/08