Kelly Osborne bliver kaldt en stor fed hore

Reality-stjernen Kelly Osbourne har gennemgået et massivt vægttab, men folk omkring hende behandler hende stadig, som om hun er overvægtig.

Resultatet af den 28-årige realitystjerne Kelly Osbournes anstrengelser for at blive en tyndere udgave af sig selv er ret så tydelig. Hun har tabt næsten 30 kilo blandt andet ved at være deltager i den amerikanske udgave af Vild med dans, og det er lykkedes hende at holde vægttabet efterfølgende.

Kelly Osbourne har gennemgået en utrolig forvandling under sit vægttab. Se billederne på billedbladet.dk

Nu kan Kelly Osbourne bryste sig at være en størrelse 32-34, og er dermed et lille nips efterhånden, men ikke desto mindre behandler omverdenen hende stadig som en overvægtig kvinde.

- Jeg har aldrig været tyndere eller sundere. Det fuldstændigt vanvittige er, at jeg er en størrelse 32-34, og folk siger stadig, at jeg er fed. Jeg bliver kaldt fed hele tiden. En stor, fed hore. Lady Gagas fans er de værste. De siger, at jeg skal begå selvmord, og at de håber, jeg bliver voldtaget. Jeg mener virkelig, at det er vanvittigt, men sådan har det været hele mit liv, og jeg prøver bare at ignorere det, siger hun i et interview med det britiske magasin Fabulous.

Mobber Lady Gaga
Årsagen til, at Lady Gagas fans i den grad er ude med riven efter Kelly Osbourne er, at reality stjernen selv har givet sangerinden på puklen for at være overvægtig, og at hun mistænkte Lady Gaga for af samme grund holdt sig væk fra den røde løber ved årets Grammy-uddeling. Kelly Osbourne har også udtalt, at Lady Gaga har et grimt ansigt, og at hun var i tvivl om stjernen var gravid, fordi hun øjensynligt var blevet rundere.

Men ikke desto mindre har Kelly Osbourne og Lady Gaga en del tilfælles, for de begge har gjort reklame for en sund livsstil. Gaga har opfordret alle til at være tilfredse med deres kroppe, mens Osbourne taler for at spise sundt og at dyrke motion, hvilket hun tydeligvis selv har opnået resultater med.  

- Jeg har tabt mig ved at danse og ved at spise ordentligt. Jeg har ikke taget det hele på igen. Jeg træner stadig hver dag – selv om det kun er 15 minutter, men jeg er forsigtig med, hvad jeg spiser, jeg læser alle varemærkerne, siger hun.

Kelly Osbourne afslører, hvordan det er lykkedes hende at tabe fem kilo på to måneder. Få de kendtes slanketips i galleriet på bazaronline.dk

Kelly Osbourne er frontfigur for Madonna og hendes datter Lourdes’ nye tøjkollektion, og har derfor udviklet et tæt venskab med dem begge.