Katy Perry udnævnt som hotteste kvinde i 2013

Sangerinden Katy Perry er allerede udnævnt som den hotteste kvinde i 2013 af magasinet Men’s Health.

2012 var bestemt intet sjovt år på privatfronten for den 28-årige sangerinde Katy Perry, for hun måtte nemlig vinke farvel til ægteskabet med den britiske komiker Russell Brand. Men fagligt kunne det nærmest ikke have været et mere succesfuldt år, for Katy Perry høstede i den grad berømmelse for albummet Teenage Dream.

Katy Perry jubler over at have fået danske svigerforældre. Læs hvordan det hænger sammen på seoghoer.dk

2013 ser nu også allerede lovende ud for den unge sangerinde, for magasinet Men’s Health har allerede udnævnt hende som den hotteste kvinde i 2013. Her har hun været i konkurrence med smukke kendis-kolleger som Mila Kunis, Christina Hendricks, Jennifer Lawrence og Jennifer Aniston på en top hundrede liste over berømte skønheder.

’Hun tog et hårdt brud og vendte det til råt materiale i årets mest succesfulde album, Teenage Dream. Som følge af albummets succes blev hun den eneste sanger, der nogensinde har haft mere end et helt år på Billboard hitlistens top ti. For helvede – bare antallet af hendes fans på Twitter er fire gange højere end indbyggerne i New York. Som bare 28-årig er hun allerede blevet nomineret til otte Grammy-priser – inklusive årets album. Ingen – inklusive os – kunne få nok af Perry dette år’, lyder det som begrundelse i magasinet.

Hvor meget ved du egentlig om superstjernen Katy Perry? Tag quizzen på viunge.dk

Katy Perry løb desuden af med titlen som årets kvinde i 2012, som hun fik tildelt af Billboard magazine.