Katy Perry: Jeg vil gerne være en stærk kvinde

Popstjernen Katy Perry er højst taknemlig for at være blevet kåret som årets kvinde af Billboard magazine.

2012 startede skidt ud, men endte godt for 28-årige Katy Perry. Skilsmissen fra komikeren Russell Brand blev nemlig en realitet i starten af året, men her hen imod slutningen, er hun angiveligt nyforelsket i musikerkollegaen John Mayer. Nu kan hun føje endnu en ting til positiv-listen, for nu er hun nemlig også blevet kåret som årets kvinde af Billboard magazine.

- Jeg vil gerne ses som en stærk kvinde, og jeg synes, at det er, det, som Billboard i bund og grund siger, siger hun i et nyt interview med Billboard i forbindelse med overrækkelsen.

Det er albummet Teenage Dream fra 2010, som har udløst en række hitsingler, en relancering og verdensturneen California Dreams, som er foreviget i 3D filmen Katy Perry: Part of Me, der har gjort, at Katy Perry nu har modtaget den fornemme pris.

Desuden er hun blevet placeret som nummer to på Billboards hitliste med sin nyeste single Wide Awake, som hun første gang fremførte ved Billboard Music Awards i maj. Samlet set har albummet betydet, at hele fem singler har været nummer et på hitlisten, hvilket er hidtil uset for en kvindelig kunstner.

- Jeg troede, at mit år var omme! Det føles som om, at dette album aldrig får en ende, siger Katy Perry om hyldesten.

Robert Pattinson og Katy Perry delte i deres singletid en romantisk date sammen. Læs mere på viunge.dk

Hylder kvindelige forbilleder
Samtidig hylder Katy Perry selv en række kvindelige artister for at være hendes store forbilleder før hendes egen karriere tog fart. Blandt andre Ella Fitzgerald og Alanis Morisette, hvis debutalbum har betydet meget for stjernen.

- Jagged Little Pill af Alanis Morisette. Hver eneste sang vakte genklang, en følelsesmæssig genklang indeni mig, siger hun.
 
Nu da arbejdet med Teenage Dream er veloverstået, så afslører Katy Perry, at hendes fans nu kan se frem til det, der følger efter.

- Jeg er spændt på den næste udvikling – det vil blive en udvikling, lover stjernen.

Katy Perry var hurtig til at tilbyde Robert Pattinson husly efter hans brud med Kristen Stewart. Læs mere på viunge.dk