Katie Holmes dropper modeuge

Skuespilleren Katie Holmes har valgt ikke at være en del af New York Fashion Week med sit brand Holmes & Yang, selv om det i første omgang var planen.

Det har bestemt været et hektisk år for 34-årige Katie Holmes. Efter skilsmissen fra kollegaen Tom Cruise er hun nu en travl, enlig mor til datteren Suri Cruise, og oveni det har hendes Broadway-stykke Dead Accounts haft et skuffende billetsalg.

Skilsmissen var nøje planlagt inden Katie Holmes sidste år brød med Tom Cruise. Læs mere på seoghoer.dk

Derfor kommer det ikke som nogen overraskelse, at hun trækker sit brand Holmes & Yang ud af modeugen i New York, der løber af stablen i næste måned. Katie Holmes vil i stedet fremvise sin efterår/vinter-kollektion for mærket efter aftale i samarbejde med kompagnonen Jeanne Yang.

Der var allerede rygter fremme om skuespillerens beslutning i starten af januar, efter det fremgik, at Holmes & Yang ikke var på det officielle program, som det ellers havde været planen. Det til trods for, at tøjlinjen fik sin første modeuge-debut sidste år med en præsentation i New Yorks Lincoln Centre.

Katie Holmes ændrede i den grad stil under sit samliv med Tom Cruise. Se billederne på elle.dk

Men oveni rygter om, at Katie Holmes vil stoppe sin karriere som skuespiller og designer for i stedet at blive advokat som sin far, så ser det ud til, at alt kan ske for stjernen i fremtiden.