Kate var i genbrugskjole til stor middag

Det er blevet ganske umoderne med nye, dyre kjole. Nu handler det om genbrug.

Der var masser af romantik i luften, da prins William og hertuginde Kate deltog i en fundraisermiddag på St. Andrews University torsdag, hvor de mødtes for første gang i 2001 og senere blev forelsket i hinanden.

Til middagen bar hertuginde Kate en blondekjole fra Alice Temperley, som hun også havde på til en premiere i januar. Dermed følger Kate genbrugstrenden, som Michelle Obama især er et godt eksempel på.

Præsidentfruen havde på valgnatten i tirsdags en Michael Kors-kjole på, som hun har båret to gange før, og det er bestemt ikke første gang, at Michelle Obama dyrker genbrugstrenden.

Hertuginde Kate er kendt for sin gode stil. Se billeder på Billedbladet.dk af hende i en grøn kjole, der fik alle til at måbe.

Stedet du kan finde din ægtefælle
Til middagen torsdag talte både prinsen og hertuginden med stor glæde om deres studieår på universitetet, hvor prins William bl.a. roste Kate for at være bedre til faget kunsthistorie, som de læste sammen, skriver Daily Mail.

Det er faktisk ikke unikt, at Kate og William fandt sammen på St. Andrews University. Stedet har nemlig ry for, at de studerende møder deres kommende ægtefæller på universitet. Faktisk bliver en ud af ti studerende på universitet gift med en fra samme sted.

Prins William fik for alvor øjnene op for Kate til et modeshow på universitet, hvor hun bar en gennemsigtig kjole, som en veninde havde designet. Den samme kjole blev i øvrigt solgt i fjor for lidt over 600.000 kr.

Kilde: Daily Mail

Vil du have Kates flotte frisure? Så få en guide til, hvordan du får det, på Billedbladet.dk.