Kate Upton: Jeg nyder at være rollemodel

Den kurvede model Kate Upton nyder, at hun kan inspirere unge kvinder til at være tilfredse med deres udseende.

Hun har lidt mere til gården og gaden end mange af sine model-kolleger. Den 20-årige Victoria’s Secret model Kate Upton vækker opsigt i modebranchen med sin store barm og fyldige kinder, og hun nyder i den grad den opmærksom, som er rettet mod hendes figur.

- Jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville være i stand til at være en rollemodel. Jeg fokuserede bare på at være sund og at være den bedste udgave af mig selv. Jeg er glad for at blive set som et godt eksempel. Hvis jeg kan hjælpe og påvirke piger, som har problemer med deres kropsbillede, så synes jeg, at det er fantastisk, siger hun i et interview med Vogue.

Stjernerne er verdenskendte for deres flotte makeup og perfekte påklædning, men hvordan så de ud før? Se det chokerende galleri på q.dk

Kate Upton mener også, at modebranchen fejler, når den forsøger at trække et kropsbillede ned over kvinder, som ikke eksisterer i virkeligheden.

- Jeg er sikker på, at alle designere har en speciel person i tankerne, som ville være den ideelle til at bære deres tøj, men problemet er, at størstedelen af tiden, så eksisterer den person ikke, med mindre hun er en 15-årig model, siger Kate Upton.

Går uden om urealistiske tøjstørrelser
Den blonde model mener derfor, at modebranchen bør genoverveje deres reklamekampagner og usunde promovering af udsultede modeller, fordi man i den brede offentlighed føler sig for intimideret til at købe det tøj, som modehusene præsenterer på catwalken.

Et flot smil kan gøre meget, og præcis hvor stor en forskel det kan gøre, kan du se i dette overraskende galleri med Hollywoods kendisser på q.dk

- Jeg har ikke rigtig en personlig mening angående, om de skal ændre størrelserne på prøverne eller ej, men jeg synes, at det er et emne, der skal kigges på, og jeg tror, at der ikke vil være mange kvinder, som køber den slags tøj, hvis det ikke har realistiske størrelser, siger Kate Upton.

Kate Upton er lige nu aktuel med en modekampagne for den tyske udgave Vogue produceret af fotografen Bruce Weber, hvor hun blandt andet optræder topløs.