John Galliano har fået job hos Oscar de la Renta

Designeren er blevet behandlet for sin alkoholisme og er nu tilbage i designerverdenen.

Der har aldrig været stillet spørgsmålstegn ved Gallianos storartede, kreative talent, men mon ikke vandene kommer til at dele sig, når det nu bliver kendt, at John Galliano netop har fået et job hos designeren Oscar de la Renta.

John Galliano fik nemlig en fyreseddel af Dior og den iskolde skulder af resten af verden, da han i marts 2011 bogstaveligt talt tilsvinede nogle gæster på en café i Paris.

Galliano lod sig efterfølgende indlægge for sin alkoholisme, og siden da har vi ikke set det store til ham.

Nu og da er hans navn dukket op - for eksempel blev han under den franske modeuge set spise frokost med amerikansk Vogues chefredaktør Anna Wintour, og da Kate Moss i 2012 blev gift med Jamie Hince, var det Galliano, der designede hendes kjole.

Læs om, hvordan John Galliano blev fyret på gråt papir på Elle.dk

Vil fortsætte med at undskylde
Den ikoniske designer de la Renta fortæller på Vogue.com, at Galliano har arbejdet hårdt og længe på sin helbredelse, og at han er glad for med dette job at give ham muligheden for at gøre comeback.

John Galliano siger, at han er mere end taknemmelig for den chance, Oscar de la Renta giver ham. Han siger fortsat, at han er meget ked af at have såret så mange mennesker, da han var alkoholiker, og at han vil fortsætte med at undskylde for det.

John Galliano er kendt for sin interessante påklædning. Se billeder af designeren på Elle.dk