Jimmy Jørgensen: Sjovere at blive far i en sen alder

Musiker Jimmy Jørgensen har mødt den store kærlighed i en sen alder og føler, at han meget bedre kan håndtere rollen som far, fordi han ikke er ung mere.

Det er gået drønende stærkt for 47-årige Jimmy Jørgensens romance med den 32-årige skuespiller Signe Egholm. Ikke længe efter, at de to havde vist sig sammen offentligt for første gang, blev det offentliggjort, at de ventede barn sammen. Resultatet er den et-årige datter Billie, og musikeren nyder i den grad at være blevet ældre i rollen som far.

- Det er lidt sjovere denne gang, og jeg er også mere til stede. Jeg var 26 år, da jeg blev far til Sally, og der var fuld knald på. Jeg var i gang med at tegne en amerikansk pladekontrakt med Hotel Hunger og havde svært ved at være hjemme i weekenden, siger han i et interview med magasinet Liv.

Jimmy Jørgensen tilbringer ikke længere sine lørdag morgener med tømmermænd, som han gjorde for nogle år siden, efter han er blevet far til endnu et barn i sen alder. Læs på seoghoer.dk om hans nuværende syn på familielivet

I dag kan han sagtens holde sig fra byturene, for han ved, at der er meget mere værdi at hente i det hjemmeliv, som han har med sin kæreste og sin datter. Samtidig føler musikeren, at det har udviklet ham som menneske.

- Min nuværende kæreste siger, at jeg lider af en blanding af DAMP og Tourette, men jeg synes, det er aftaget, efter jeg er blevet far til Billie. Det interesserer mig ikke så meget mere, hvad der sker i byen. Jeg nyder ikke at skulle stå med tømmermænd klokken seks om morgenen og lave babymos. Jeg synes, det klæder mig, siger han.

Gavmild med gaver
Heller ikke den store aldersforskel mellem ham og kæresten har givet anledning til problemer, og det er faktisk kun, når Jimmy Jørgensen nævner bestemte film eller sange fra sin egen opvækst, som Signe Egholm ikke kender, at han mærker generationskløften. Og han har virkelig nydt at kunne forkæle hende igennem deres forhold.

- I begyndelsen, da jeg mødte Signe, var jeg meget romantisk, men siden er det nok feset lidt ud. Men jeg giver hende tit gaver. Jeg elsker at købe stiletter og tasker til hende. Klassiske ting – en sort cocktailkjole eller et par Louboutin-stiletter. På det punkt har jeg altid været gavmild, det tør jeg godt sige, siger Jimmy Jørgensen i et interview med magasinet Liv.

Ikke længe efter Jimmy Jørgensen og kæresten Signe Egholm havde vist sig offentligt sammen for første gang, blev det annonceret, at de to ventede barn. Læs alt om nyheden på billedbladet.dk

Jimmy Jørgensen er i øjeblikket aktuel i teaterkoncerten Hey Jude i Forum i København, som spiller til og med 15. januar.