Jessica Simpson: Sådan holder jeg mig slank

Med hjælp fra Vægtvogterne har sangerinden Jessica Simpson tabt sig adskillige kilo efter fødslen af sin datter, og nu deler hun ud af sine slanke-tips.

Det er blevet til imponerende 27 kilo, som den 32-årige sangerinde Jessica Simpson har kunnet vinke farvel til, efter hun har indgået et samarbejde med Vægtvogterne om at sænke sin efterfødsels-vægt. Nu afslører sangerinden, der netop har offentliggjort, at hun venter sit andet barn, hvordan det er lykkedes hende.

- Jeg er tosset med smoothies, så jeg har udskåret frugt med, som er klar til brug. På den måde kan jeg nippe til den samme smoothie hele morgenen lang imellem optagelser. Hvis den tynder ud, så  hælder jeg den tilbage i blenderen med knust is i nogle minutter, afslører hun i den nyeste udgave af Weight Watchers magazine.

Jessica Simpsons enorme vægttab efter fødslen af sit første barn er til at tage og føle på. Se billederne på seoghoer.dk

Får ikke hjælp fra kok
Jessica Simpson vil ikke følge sin kostplan fra Vægtvogterne under sin graviditet nummer to, men magasinet Life & Style har offentliggjort, at sangerinden vil få hjælp fra en personlig kok, der er tilknyttet firmaet. Det har dog ikke noget på sig, ifølge Vægtvogterne.

- Vægtvogterne har ikke kokke tilknyttet, og Vægtvogterne tilbyder ej heller kokke til brug af vores medlemmer – heller ikke vores kendte frontfigurer, siger en talsmand fra Vægtvogterne til E!Online.

Jessica Simpson: Derfor var jeg nøgen. Læs hele historien på kigind.com

Jessica Simpson optræder lige nu i en tv-reklame for Vægtvogterne sammen med sangerinden Jennifer Hudson, der har tabt mere end 36 kilo med hjælp fra slankefirmaet.