Jessica Simpson: Chokeret over at være gravid igen

Sangerinden Jessica Simpson var bestyrtet, da hun fandt ud af, at hun var gravid igen under et år efter at have født sit første barn.

Og nej. Det var ikke planlagt. Så kort lød svaret fra den 32-årige sangerinde Jessica Simpson, da hun var gæst i Jay Lenos talkshow, og talen faldt på hendes graviditet nummer to. Det er kommet som et chok selv for hende, at hun kun otte måneder efter fødslen af sin datter kunne annoncere, at et nyt barn er i vente.

- Åbenbart var det en del af guds plan for mit liv. Jeg var ekstremt chokeret…for jeg gennemgik en masse hormonelle forandringer og prøvede at komme tilbage til den gamle, sprudlende Jessica. Det var ligesom et engangsknald, du ved. Og så startede det hele forfra!, afslørede Jessica Simpson.

Jessica Simpson valgte at have en stor babyshower for sine kendte venner før fødslen af sin datter. Læs mere på kigind.com

Men da chokket havde lagt sig, begyndte sangerinden straks at glæde sig over, at datteren Maxwell Drew Johnson skal være storesøster, og hun lover, at hun denne gang ikke vil tage de mange kilo på, som hun gjorde under sin første graviditet.
- Jeg var virkelig glad for at være gravid, og jeg trådte ikke engang op på vægten. Jeg vidste ikke, at man kunne tage så meget på så hurtigt, siger hun.

Jessica Simpson vil dog ikke ud med præcist hvor meget, hun tog på under graviditeten, men indrømmer, at det var en hel del mere end lægerne anbefalede. Den øgede vægt har uden tvivl skyldtes hendes trang til at spise intet mindre end alt, der blev sat foran hende, ifølge Jessica Simpson.

- Jeg traf ikke rigtigt nogen gode, sunde beslutninger, siger hun.

Skal spille sig selv
Sangerinden afslørede samtidig lidt om sin rolle i en ny komedieserie fra tv-kanalen NBC, som hun mener, er løst baseret på sit eget liv – hvortil Jay Leno spøgefuldt måtte spørge, om den så handlede om en kvinde, der blev ved med at blive gravid.

- Ja. Ja, og hvordan den pige tage sig af det og alt muligt andet…Jeg vil spille mig selv, hvilket er ret let, siger Jessica Simpson.

Dog var sangerinden ikke vild med talkshow-værtens forslag om, at serien skulle kaldes Jessica.

- Nej…Vi har ikke noget navn endnu. Vi er stadig i processen med at caste alle til pilot-afsnittet. Jeg skal spille mig selv, men vi skal have skuespillere til at spille Eric og min far. Det bliver sjovt, siger hun.

Jessica Simpson var slet ikke i tvivl om, at hun havde lyst til at optræden nøgen og gravid på forsiden af ELLE. Læs hendes begrundelse for forsiden på kigind.com

Jessica Simpson har efter fødslen af Maxwell været frontfigur for Vægtvogterne, der har hjulpet hende igennem det store vægttab. Det er nu annonceret, at hun vil holde pause fra samarbejdet og først vende tilbage, når hun har fået sit barn nummer to.