Jessica Chastain: Sexscener er pinlige

Skuespilleren Jessica Chastain synes ikke, det er nogen fornøjelse at indspille sexscener, men tager mærkatet sexsymbol som en stor kompliment.

Det er bestemt ikke enkelt at være kvinde i Hollywood, men den 30-årige rødtop, skuespilleren Jessica Chastain, kendt fra filmen Niceville, gør i hvert fald sit bedste. Hun har dog hurtigt fundet ud af, at sexscener bestemt ikke er hendes hofret.

- Jeg finder altid sexscener pinlige. Men nogle gange, er de nødvendige – det forstår jeg. Det er en kæmpe kompliment, når nogen siger, at du er attraktiv, især når jeg var sådan et akavet barn – jeg var meget drengepige, med meget kort, rødt hår, og løb rundt med cowboystøvler på. Så når nogen fortæller mig, at jeg er et sexsymbol, så tænker jeg: ’Hvad?’, siger hun til den britiske udgave af magasinet GQ.

Jessica Chastain var i fint selskab under modeugen i Paris. Se hende i galleriet på elle.dk

For selv om Jessica Chastain i dag er en meget sexet kvinde, så har hun i fortiden kæmpet med sin selvtillid – især, fordi de drenge, hun kendte i sine tidlige teenageår ikke ligefrem behandlede hende særligt pænt.

- Så kan drengene fra folkeskolen lære det! Faktisk håber jeg, at min første kæreste, den fyr, jeg datede i en måned, og som slog op med mig ved et bal på Valentinsdag – jeg håber, at den fyr læser denne artikel, siger hun.

Tilråb fra briter
Skuespilleren kan dog stadig opleve, at hun bliver nedgjort på grund af sit udseende. For hendes røde hår er ikke lige populært i alle verdensdele.

- I briter er normalt så lede mod rødhårede. Hvordan kan det være? I USA bliver det set som en god ting. Se på Julia Roberts – hun er sej, ikke? Jeg arbejdede i Thailand, og når jeg gik ned af gaden kunne folk – britiske folk – finde på at standse bilen og råbe: ’Rødtop’ af mig, siger hun.

Jessica Chastain er aktuel i den kommende film Zero Dark Thiry, der handler om jagten på Osama Bin Laden.
 
Jessica Chastain havde klædt sig fint på i Givenchy ved årets Golden Globe. Se hende i galleriet på elle.dk