Jennifer Lopez: Sådan håndterer jeg skilsmissen

I en alder af 43 år gør sangerinden Jennifer Lopez det bedste for at komme videre efter skilsmisse fra sine børns far.

Den 43-årige Jennifer Lopez står overfor helt nye udfordringer i sit liv. Hun skal håndtere en svær skilsmisse fra manden gennem syv år, Marc Anthony, som hun blev separeret fra i juli 2011, hun skal opdrage tvillingerne Max og Emme som enlig mor, passe sin filmkarriere, og oveni i alt det er hun nu kærester med den meget yngre danser Casper Smart. Alle disse elementer er temaerne i magasinet PEOPLEs nyeste interview med stjernen.

- Jeg er ikke en ung pige mere, som kan lade alt være op til tilfældighederne. Jeg træffer beslutninger for tre. Jeg er bjørnemor. Jeg vil sikre mig, at alt er i orden. Jeg har været overilet i fortiden. Super-overilet, siger hun i interviewet.

Jennifer Lopez ser sin mor og bedstemor som to af de stærkeste kvinder i verden. Læs hvorfor på billedbladet.dk

Men skilsmissen fra Marc Anthony er nok noget af det sværeste, som sangerinden nogensinde har måttet overkomme. Især er spørgsmålene fra de snart femårige tvillinger talrige og svære at besvare.

- Det er brutalt. Jeg skrev faktisk en sang om det i aftes og indspillede den. De spørger om svære ting. De siger: ’Plejede far ikke at bo her? Hvornår kommer han tilbage og sover her?’ Og jeg siger: ’Jo, han gjorde, men han har sit eget hjem nu’. Jeg prøver bare at gøre det okay for dem, for det er alt, jeg bekymrer mig om. Jeg ønsker ikke at skade dem på nogen måde, siger hun og fortæller, at hun græd efter at have indsunget sangen ’We Loved’, der handler om skilsmissen.

Lykkelig med ung mand
Til trods for, at det er svært at overkomme efterdønningerne af skilsmissen fra sine børns far, så har Jennifer Lopez nu fundet lykken med den 18 år yngre Casper Smart. Selv om det har virket som et umuligt kærlighedsforhold i starten, så er det lykkedes det dem at holde forholdet intakt, og Casper Smart ler, når hun spørger, om han er på vej væk fra hende om ti år.

- Ja, hele tiden. Jeg spørger ham: ’Hvorfor finder du ikke en ung kæreste og skrider herfra? Hvad vil du med mig?’ Og du tænker: ’Hvor længe vil det vare?’ Du tænker: ’Okay, om ti år, så vil jeg være sådan, og du vil være sådan, og mænd i den alder er…’ Jeg tænker på alle mulige ting. Sandheden er, at vi ikke ved, hvad der skal ske. Vi elsker øjeblikket lige nu. Vi gør hinanden lykkelige, siger Jennifer Lopez.

Og netop det, at kæresten er så hengiven gavner den erfarne stjerne, for hun ved nu, at hun fortjener det bedste, når det kommer til kærlighed.

- Lad mig forklare noget, som er anderledes ved mig. Jeg er nået til et sted, hvor jeg er meget afslappet med mig selv, og jeg indser, at jeg fortjener noget fantastisk. I lang tid havde jeg det ikke sådan. Nu har jeg ikke tænkt mig at nøjes. Jeg fortjener noget fantastisk. Det er det, jeg vil have, og det er det, jeg får, siger hun.

Beundrer Scientology
Og bekymringer er der nok af, når man som hun er kærester med så ung en mand. Derfor er det også klart, at hun gør sig tanker om plastikkirurgi ligesom mange af sine kolleger.

- Jeg har aldrig fået Botox eller den slags. Men når jeg har behov for det, så vil jeg måske gøre det. Jeg ved ikke, hvordan jeg vil have det. Jeg forbeholder mig retten til ikke at vide det lige nu. Og jeg dømmer ikke folk, der gør det, siger hun.

Selv om Jennifer Lopez har været mange trængsler igennem, så har hun dog umiddelbart ikke tænkt sig at søge råd og vejledning hos Scientology-religionen, som hendes far har været medlem af i 25 år.

- Jeg ved meget om det på grund af min far. Det, jeg foretrækker ved det, er kommunikationen og inddelingen, og hvad kommunikation er, for jeg føler, at det er det basale ved livet, siger hun.

Jennifer Lopez ynder at klæde datteren Emme i dyrt designertøj. Se billedet på seoghoer.dk

Jennifer Lopez’ tvillinger fylder fem år den 22. februar.