Jennifer Lawrence er årets mest attraktive kvinde

Skuespilleren Jennifer Lawrence er blevet kåret som den mest attraktive kvinde i 2013 af AskMen.com

Ikke nok med, at hun har imponeret alt og alle med sin rolle som Katniss Everdeen i filmen Hunger Games. Nu indtager 22-årige Jennifer Lawrence også rollen som det kommende års mest attraktive kvinde.

Med den titel slår hun følge med kvinder som den colombianske tv-vært Sofia Vergara, der fik tildelt titlen i 2012, og skuespiller Blake Lively fra 2011. Jennifer Lawrence har desuden formået at slå kollegaen Mila Kunis af pinden, der tidligere på året fik titlen som verdens mest sexede kvinde af mandebladet Esquire, men i denne omgang fik tildelt andenpladsen som den mest attraktive kvinde i 2013.

Jennifer Lawrence er ikke for fin til at hjælpe til, når en kvinde besvimer på gaden midt under stjernens hundeluftning. Læs alt om dramaet på viunge.dk

Overraskende vinder
Selv om Jennifer Lawrence er en talentfuld skuespiller med et smukt ansigt og en misundelsesværdig kvindelig figur, så kommer hendes sejr alligevel som en overraskelse taget i betragtning, hvor mange smukke Hollywood-kvinder, hun har været oppe imod.

- Overordnet set, så er der en fornemmelse af, at hun er lidt mere autentisk end andre skuespillere. Hun er frisk, fordi vi ikke har set hende overalt i sladderspalterne igennem de seneste tre eller fire år, forklarer chefredaktør for AskMen.com, James Bassil til Reuters.

Har du endnu til gode at vide mere om skuespilleren Jennifer Lawrence? Så læs de ti fakta om hende på viunge.dk

På tredjepladsen er den barmfagre model Kate Upton, i hælene på hende sangerinden Rihanna, og skuespiller Emma Stone er tildelt femtepladsen. Men det mest overraskende er nok, at reality stjernen Kim Kardashian, som var på en ottendeplads sidste år, på dette års liste er faldet helt ned til at være nummer 98.