Jennifer Aniston frontfigur for hårprodukter

Skuespiller Jennifer Aniston kommer til at have stor indflydelse på udarbejdelsen af en ny linje af hårprodukter for mærket Living Proof.

Det er de færreste, der ikke kan se 43-årige Jennifer Anistons glatte frisure i rollen som Rachel Green i tv-serien ’Venner’ for sig. Siden da har Rachel-frisuren nærmest fået ikon-status blandt kvinder, der ønsker blankt og velplejet hår.

Jennifer Aniston er endnu ikke blevet mor, men hun har prøvet at gå rundt med en enorm trillingemave. Læs, hvordan det hænger sammen på elle.dk

Det er nu snart muligt at få fat i hårprodukter, som Jennifer Aniston selv har været med at udarbejde fra start til slut, for hun er netop blevet valgt som medejer af mærket Living Proof, hvor hun samtidig skal indtage rollen som hårmodel og talskvinde.

Stor erfaring med hårprodukter

Jennifer Aniston, der snart skal giftes med kollegaen Justin Theroux, vil altså ikke bare være en køn frontfigur, men er med helt fra start til slut i samarbejde med en række stylister og forskere. Skuespilleren vil her trække på sin mangeårige erfaring med hårpleje og styling.

- Jeg har prøvet så mange hårplejeprodukter. Igennem årene, er mit hår blevet udsat for alt: Hårtørrere, glattejern, krøllejern, farve, extensions, alt mellem himmel og jord. Mit hår har taget nogle seriøse tæsk. Efter at have brugt disse produkter, følte jeg, at jeg endelig havde fundet en løsning som virker hver dag. Jeg kunne ikke være mere begejstret over at dele Living Proof med verdenen, siger Jennifer Aniston.

Linjen er blevet til i samarbejde med en professor fra Massachusetts Institute of Technology, og produkterne er blevet skabt ud fra viden om bioteknologi i modsætning til den gængse fremgangsmetode i skønhedsindustrien baseret på kemiske formler.

Det behøver ikke at koste en formue at komme til at ligne Jennifer Aniston. Læs på elle.dk hendes simple tips til at holde udseendet i orden.

Skuespillerens hårprodukter vil være tilgængelige i hele USA, samt Storbritannien, Australien og New Zealand.