I USA: X Factor-dommer taler ud om sin maniodepression

Den kommende X Factor dommer Demi Lovato fortæller om sin maniodepression og ønsker for fremtiden, når hun er forsidemodel for modemagasinet Cosmopolitan i juli.

Af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media.

Hun er netop blevet annonceret som den nye dommer i ’X Factor’, og i den forbindelse sikrer den 19-årige amerikanske sangerinde Demi Lovato sig lidt ekstra omtale, når hun bliver forsidemodel på magasinet Cosmopolitan i juli.

Demi Lovato er helt og aldeles single, og det vil manden bag X Factor, Simon Cowell, gerne lave om på. Læs på viunge.dk hvilke planer, han har med hende i forbindelse med hendes hverv som dommer i X Factor.

Her tager hun sig indbydende ud iført gult fra top til tå, mens hun taler ud om sin maniodepression, og hvordan hun afskyr mennesker, der vil kontrollere hende.

- Jeg følte mig lettet, da jeg fandt ud af det. Som om jeg ikke er komplet skør, der er en medicinsk grund til det hele. Det er en daglig ting, du får ikke fri fra det. Og jeg ser mig selv falde tilbage i gamle mønstre, hvor jeg bliver nødt til at bede andre om hjælp, hvilket er svært for mig at lære, fordi jeg bedst kan lide at gøre alting selv, siger hun ærligt om diagnosen og slår samtidig fast, at hun til trods for sygdommen gerne vil giftes og have børn i løbet af de næste ti år.

Demi Lovato ser sig selv som mor i løbet af de næste ti år og forhåbentligt bliver det med en mand, der kan få hende til at grine, som hun siger. Læs mere på viunge.dk.

- Jeg har ikke mange ting, der kan umuliggøre et forhold. Jeg har lavet så meget i mit liv, at det ikke føles rigtigt at dømme andre mennesker. Åh, jeg kan komme i tanker om en egenskab, som jeg ikke vil tolerer. Jeg ville aldrig være sammen med en fyr, der er kontrollerende, siger hun. 

Cosmopolitan med Demi Lovato på forsiden er i butikkerne 5. juni 2012.

Læs også: