Hertuginde Kate øger interessen for britisk mode

Den britiske hertugindes valg af national mode har ført til et kæmpe løft til den britiske modeindustri.

Det er ingen hemmelighed, at den britiske hertuginde Kate har en stor forkærlighed for designere fra sit hjemland. Derfor ser man da også ofte den 30-årige hertuginde klædt i tøj fra mærker som Reiss, LK Bennett og Whistles.

Hertuginde Catherine beviste endnu en gang, hvor glad hun er for britiske designere, da hun forleden genbrugte sin frakke fra mærket Reiss. Se billedet på billedbladet.dk

Derfor er det da også lykkedes for kvinden, der var kendt som Kate Middleton før sit bryllup med prins Williams i april sidste år, i den grad at højne interessen for køb af mainstream-mode fra britiske firmaer.

- Der er ingen tvivl om, at det, at Kate vælger at gå i vores tøj har haft en betydning. Vi har oplevet en betydelig stigning, når det gælder interessen for mærket og den globale bevidsthed, siger en talsmand fra mærket Reiss til avisen The People.

Hun er en mundfuld frisk luft
Modedesigner Alice Temperley valgte også for nyligt at rose hertuginden for at være nytænkende i sin stil, hvilket har ført til, at flere britiske kvinder nu tør at eksperimentere med deres beklædning.

- Kate Middleton har været genial for britisk mode og god for hele økonomien. Hun er en mundfuld frisk luft og har opmuntret folk til at eksperimentere og kombinere høj mode med highstreet-mode, siger Alice Temperley.

Hertuginde Kate beviste, at hun først og fremmest ynder at kalde sig selv for ‘Mrs. Cambridge’, når hun bliver spurgt om sit navn. Læs hele historien på billedbladet.dk

Tidligere på måneden fik hertuginde Kate da også æren for at have øget indtjeningen hos mærket Alexander McQueen, fordi hun ved brylluppet med prins William bar en brudekjole designet af Sarah Burton for netop dette mærke.