Hertuginde Catherine er kandidat til at blive årets kendis-mor

Selv om hun kun er halvvejs henne i sin graviditet, så er hertuginde Catherine allerede nomineret som årets kendis-mor af brugerne på et britisk gaming-site.

Hertuginde Catherine af Cambridge, designeren Victoria Beckham og Grammy-vinderen Adele er alle blevet nomineret til listen over årets britiske kendis-mødre. Det til trods for, at den kongelige kandidat kun er fem måneder henne i sin graviditet. Det er brugerne bag det britiske gaming-site Foxy Bingo, der skal afgøre, hvem der løber med prisen, og udnævnelsen af årets mor 2013 vil ske den 10. marts lige før den britiske mors dag falder.

Hertuginde Catherine lavede for nyligt sin første offentlige optræden i flere måneder, da hun besøgte et afvænningssted for kvinder i London. Læs mere på billedbladet.dk

Prisen plejer ellers for det meste at gå til en reality-stjerne som den tidligere vinder Stacey Solomon, der blev kendt gennem den britiske udgave af X Factor, men i år har semi-kendisser altså fået kamp til stregen af en række solide topnavne.

Årets nomineringer tæller også OL-guldvinderen Sarah Storey og Debbie Daley, der er mor til OL-bronzevinderen Tom Daley. Selv om tv- og musikstjerner også optræder på listen, så har mange af dem opnået meget mere end blot at blive berømte igennem et tv-program.

Reality-stjernernes pris
Iblandt er nemlig karrierekvinder som tv-værten Holly Willoughby og tv- og radiovært Fearne Cotton. Men også kvinder, der har været igennem en hård tid, som fodboldstjernen Wayne Rooneys kone, Coleen, der for nyligt mistede sin 14-årige søster Rosie, og popstjernen Michelle Heaton, som har fået fjernet begge bryster og meget snart skal igennem en hjerteoperation.

Sangerinden Myleene Klass og tv-værten Andrea McLean, der begge er nyslåede singler, er også med på listen. Andre nominerede tæller den tidligere Spice Girl Emma Bunton og sangerinderne Lily Allen og Claire Richards, tv-stjernerne Tess Daly og Amanda Holden samt sidste års vinder, modellen Katie Price.

Hertuginde Catherine fyldte for nyligt 31 år. Læs mere om fødselsdagen på billedbladet.dk

Og selvfølgelig er Victoria Beckham også blevet anerkendt for sin evne til at kunne jonglere sin designerkarriere med at være mor til fire børn. Tidligere vindere har talt Stacy Solomon, skuespilleren Kym Marsh og tv-værten Sharon Osbourne, mens Katie Price og sangerinden Kerry Katona begge er blevet udnævnt som årets mor ved flere lejligheder.