Her er Singleliv-Puttes nye navn

Putte fra Singleliv var træt af modgang og svigt i sit liv. Derfor valgte hun at få et nyt navn, og det har ændret meget.
De sidste otte år har været meget svære i Puttes liv. Gang på gang har hun oplevet sygdom, svigt og dolke i ryggen fra folk, hun stolede på. Derfor valgte hun for et halvt år siden at tage en drastisk beslutning: Hun ændrede sit navn.

Før hed hun Anne Lise opkaldt efter sin mormor. Et navn hun aldrig har ment passede til hendes alder og personlighed. Nu hedder hun Lærke Carolina Thomsen.

Putte mistede venner ved at være med i Singleliv og måtte finde ud af, hvem de rigtige venner var, da hun stoppede i programmet. Læs historien på udeoghjemme.dk 

Da Putte ankom til numerologen, Kritina Nowak var hun fuld af forbehold.

- Jeg tænkte: Er det nu sådan en fupmager, griner Putte, som dog hurtigt kom på helt andre tanker. Numerologen gjorde nemlig så stort indtryk, at Putte sad helt mundlam.

Ramte plet
- Uden hun kendte mig, kunne hun sige præcis, hvordan jeg var. Fuldstændig. Der var ikke noget, som ikke ramte plet. Hun kunne sige så mange detaljer om mig, og det var altså ikke noget, som hun kunne finde på nettet, siger Putte, som også gav numerologen sine to børns fødselstidspunkter.

- Det var helt vildt. Mine børn er meget forskellige, men hun kunne sige præcis, hvordan de var hver især.
Siden Putte ændrede sit navn på sin 28 års fødselsdag, føler hun selv, at hendes liv har forandret sig.

Læs om Brian fra Singleliv, der sammen med kæresten var tvunget til at vælge en abort på udeoghjemme.dk

Mere energi
- Jeg har fået 20 gange mere overskud. Før lå jeg meget på sofaen og så fjernsyn på grund af smerter og kvalme efter operationen. Jeg havde ikke rigtig noget liv. Nu styrter jeg rundt og træner hver dag og går til pole dance to gange om ugen. Jeg har heller ikke oplevet at blive dolket i ryggen men derimod fået en rigtig god ny veninde, siger realitystjernen, som også har fundet overskud til at starte på HF, så hun senere kan læse til socialrådgiver.

Kælenavnet Putte har hun dog ikke droppet efter sit besøg hos numerologen.