Her er sexfantasien, som mænd drømmer mest om

Selvom vi er i et parforhold, drømmer vi om at have sex med folk, vi omgås i hverdagen.

At være i et parforhold er ikke ensbetydende med, at man ikke fantaserer om andet og andre.

Sådan ser det i hvert fald ud, hvis man kigger på undersøgelsen og bogen ’The Normal Bar’ med over 100.000 deltagere.

Den viser nemlig, at 90 pct. af de mandlige respondenter fantaserer om at have sex med nogle af de folk, de møder og omgås i hverdagen. Det samme gælder ’kun’ for 61 pct. af kvinderne. Og det er helt uafhængigt af, hvor længe man har været i et parforhold, og om man i øvrigt er lykkelig i det forhold, skriver Huffington Post.

Lidt overraskende er det også, at 65 pct. af mændene og 43 pct. af kvinderne ville sige ja til at have sex med en anden end ens partner, hvis det overhovedet ikke påvirkede det parforhold, de var i.

Kend dine erogene zoner – og få bedre sex. Bliv guidet på Q.dk 

Mange ville sige ja tak til sex-tilbud

Når man spørger de personer, der lever i et forhold uden den store seksuelle tilfredsstillelse, svarer 79 pct. af mændene og 65 pct. af kvinderne, at de ville sige ja tak til at hoppe i seng med en fremmed for en aften.

Blandt de par, der seksuelt tilfredsstiller hinanden, ville 53 pct. af mændene og 28 pct. af kvinderne være interesserede i en fræk aften med en anden.

Spørgsmålet er så, hvordan det ser ud, hvis man ligefrem får tilbudt sex af en tredje part, som man er tiltrukket af, selvom man er i et parforhold. Her ville 48 pct. af kvinderne være fristede til at sige ja tak, mens det gælder for 69 pct. af mændene.

Måske I har brug for lidt inspiration til nye sexstillinger? Få gode råd på Q.dk

Kilde: Huffington Post