Her er numseimplantatet, der er gået helt galt

En anonym kvinde har lagt en video på nettet, hvor hun viser, hvordan hun selv er i stand til at vende sine numseimplantater rundt inde under huden.

Balden har en højst unaturlig form som en skål med den bredeste side ud, men det kan ændres med lidt fingersnilde ved at vende skålen om. Lyder det som noget, der ikke burde kunne lade sig gøre i virkeligheden? Så har du endnu ikke set en anonym kvindes 20 sekunders hjemmevideo af, hvordan hendes numseimplantater opfører sig efter operationen. Se det unaturlige numseimplantat i videoen her

Det er nemlig tydeligt, at indgrebet er gået helt galt, for i stedet for at give en runding til bagdelen, så vender implantaterne tydeligvis omvendt og giver en fuldstændig flad og udbulende form.

- Dette er mit implantat, der vender omvendt. Jeg tror ikke, at det er meningen, at et implantat skal gøre det. Jeg skulle ikke være i stand til at vende det, siger hun i videoen.

Q.dk tester resultaterne af Botox. Se de vilde før og efter billeder her

Almindelig komplikation
Videoen er nu blevet angivet med ’synes godt om’ af 278 brugere på Facebook og delt næsten 20.000 gange. Det er endnu uvist om videoen virkelig er ægte, og der forelægger ingen detaljer om hvilken klinik, kvinden har fået foretaget operationen på, men noget kunne tyde på, at det ikke er en helt unormal bivirkning ved dette indgreb.

- Det er en komplikation, som er ret almindelig i forbindelse med numseimplantater. Det burde ikke ske, fordi hulen skulle være tætsluttende, så implantatet bliver, hvor det er. Denne kvindes implantat er fladt forneden og kegleformet foroven, men dette har vendt sig rundt, siger Adrian Richards, der er plastikkirurg ved Aurora Clinics i England til avisen Daily Mail.

Han understreger samtidig, at det ikke er forbundet med smerte, men at det er nødvendigt at udføre et yderligere indgreb, hvor hulen bliver lukket, så implantatet ikke længere kan vende sig.

Indlæggelse af numseimplantater er en ret almindelig procedure i Sydamerika, hvor buttede numser bliver anset for at være seksuelt tiltrækkende. I de senere år har plastikkirurger dog advaret kvinder om ikke at få foretaget operationer hos ikke godkendte klinikker efter en række dødsfald og risikable fremgangsmåder.

Fire kvinder fortæller om deres liv før og efter plastikkirurgi. Læs deres beretninger på q.dk