Her er kvindetyperne som mænd undgår

Har du let ved at fange mændenes interesse, men svært ved at fastholde den, når I går fra flirt til forhold? Måske er det din personlighed, der skræmmer dem.

Det kan være svært at lave om, på den man er. Og nogle vil måske mene, at det er en forkert vej at gå ned ad. Men måske er du meget dominerende og har svært ved at sætte dig ind i, at andre ser verden på en anden måde end dig selv. Eller du har svært ved at styre dit kontrolgen og kimer eller sms’er en mand ned, når I lige har mødt hinanden. Det betyder, at der er højrisiko for, at ham den fantastiske, du lige har mødt, trækker følehornene tilbage, bedst som du tror, I skal til at danne par for alvor.

Listen over de fire kvindetyper, som mænd rådes til at undgå på Askmen.com, er fremkommet på baggrund af en enkelt klummeskribents utallige erfaringer. Men hvis du er notorisk singlekvinde og kan genkende dine egne personlighedstræk i en af typerne, kan der måske være noget om snakken.

Tænder du mest på macho-mænd? Læs, hvorfor kvinder er vilde med mande-mænd, på Femina.dk

Frøken Jeg-har-altid-ret
Du mener konsekvent, at du har ret og ved bedst. Helt ned i mindste detalje skal manden give dig ret, nærmest ord for ord. Du mangler fornemmelsen for, hvornår du argumenterer sagligt, og hvornår der blot er tale om din holdning til tingene. Ingen mennesker orker at få sine meninger og måde at se verden på tromlet ned igen og igen. Slet ikke ham du potentielt skulle spendere resten af livet med.

Golddiggeren
Det siger næsten sig selv. Du bliver tiltrukket af mænd med magt og penge, og desværre er det ikke deres fantastiske personlighed, du er vild med, men snarere alle de goder, der falder af på dig, når de skal forsøge at kurtisere dig. Desværre er den slags sjældent langtidsholdbart, for dine intentioner vil blive opdaget før eller siden, når mændene begynder at forstå, at du ikke rigtigt interesserer dig for dem, og du forventer, at de trækker tegnebogen op hver gang, I skal foretage jer noget sammen.  

Se fem overraskende ting, som tænder kvinder, på Oestrogen.dk

Lidt for smart med ord
Har du en tendens til at udfordre folk omkring dig verbalt? Du er altid frisk på en diskussion, og har måske ikke helt fornemmelse for, hvornår du lægger op til en debat, og hvornår du overfuser folk. Selvom mange mænd sikkert vil finde dine verbale evner tiltrækkende i starten, så er det overvurderet, at få en verbal lussing hver aften når man kommer træt hjem fra job. Måske gør du det, fordi du har kedet dig i løbet af dagen, måske vil du gerne teste ham af, eller måske trænger du til lidt spænding i jeres forhold. Ikke desto mindre kan du godt regne med, at han vil betakke sig.

Kontrolfreaken
Har du svært ved at lade tingene gå i et adstadigt tempo, når du lige har mødt en spændende mand? Du finder ham, hans venner og hans ekskærester på Facebook, tjekker ud om hans efternavn passer til dit fornavn, forestiller dig, hvordan jeres børn vil se ud og ringer, sms’er og mailer til ham adskillige gange. Hvis han ikke på den baggrund straks dropper al kontakt med dig, men kaster sig ud i flere dates, så vil han opleve, at du spørger ind til alt han foretager sig i løbet af en dag og kaster mistro over alle hans forhold til kvinder, nære som perifere. Du er sikkert en djævel på et lagen, og det vil få mange mænd i dit net, men dit altoverskyggende kontrolgen og din usikkerhed, vil få dem til at løbe skrigende bort inden for kort tid.