Her er klassikerne, der er på mode nu

Du skal bære hvid og sort i en masse kombinationer for at være helt moderigtig

Det er to klassiske farver, der sammen giver det helt moderigtige look. Farverne sort og hvid ses stort set altid i modeverdenen, men i denne sæson er det kombinationen af de to farver med enten grafiske elementer eller stilrene kontraster, der er i sæson.

I både forårs- og sommerkollektionerne, der blev vist frem til modeugerne i Paris, New York og Milano, var den sorte og hvide farvekombination nemlig ganske fremtrædende.

- Sort og hvid er altid en klassiker, men nogle sæsoner bliver kombinationen en kæmpetrend. Designerne viste denne gang mange forskellige måder at style farverne på. Selvom foråret først begynder om et par måneder, er det godt at snuse lidt til de forskellige trends. Og det bedste er, at du med garanti allerede har noget sort eller hvidt hjemme i skabet, som du kan genskabe dit favoritlook fra catwalken med, forklarer Sonia Huanca Vold, der er leder af minMote.no.

Tyvstart allerede nu på foråret. På Femina.dk får du et galleri med10 fine forårsfund

Inspireret af Audrey Hepburn
Hos Balmain blev de hvide og sorte farver brugt i mønstre som striber og tern, mens Louis Vuitton var inspireret af skak med store og små firkanter.

På Elle.dk får du tips til en anden skøn forårstrend, du skal gå efter. Se billeder her

Hos 3.1 Phillip Lim var de sorte og hvide farver f.eks. sat sammen med en hvid, løs blazer med sorte støvler og sort nederdel og top til, mens en række store modehuse som Louis Vuitton og Moschino havde ladet sig inspirere af en sort og hvid 60’er-stil a la Audrey Hepburn i ’Breakfast for Tiffany’s’.

Hos Chanel er sort og hvid stort set altid en del af den klassiske kollektion, og i år havde Karl Lagerfeld bl.a. valgt at pynte sorte jakker og kjoler med hvide perler.

Hos DKNY, Michael Kors og Issey Miyake var de sorte og hvide striber i et sporty look især fremtrædende.

Kilde: Minmote.no.