Her er Kim Kardashians skønhedshemmelighed

Det er langt fra sandheden, at reality-stjernen Kim Kardashian skulle bruge timer hos en make-up artist for at se fejlfri ud, for i realiteten ordner hun det meste af sin skønhedsrutine selv.

Den 32-årige reality-stjerne Kim Kardashian er ekstremt fokuseret på, at hun ikke skal tage unødvendige kilo på under sin første graviditet, men stjernen er faktisk også besat af at have perfekt formede bryn, afslører hun i et nyt interview.

Som yngre bad Kim Kardashian til gud om, at hendes bryster ikke skulle vokse sig større. Læs hvorfor på kigind.com

Skønheden, der er kendt fra reality-serien Keeping Up With The Kardashians, konsulterer skønhedseksperten Anastasia Soare, der har klinik i Beverly Hills, hver tredje uge for at holde sine øjenbryn ved lige.

Reality-stjernen er nemlig meget seriøs omkring, at hendes øjenbryn skal se nyplukkede ud, og det er kun for ganske nyligt, at hun tillader, at andre end hende selv tager dem under kærlig behandling.

- Anastasia har altid sagt, at hun gerne vil have mine bryn i hænderne, og jeg tænkte bare: ’Nej, jeg har ordnet dem selv hele mit liv.’ Men så snart hun gjorde det, blev jeg besat. Hun vokser og bruger så pincet, siger Kim Kardashian i interview med Allure.com.

Tvangstanker over neglefil
Reality-stjernen har haft held med at skabe en kontrast til sin fejlfrie ansigtsfarve, og hun deler gerne ud af teknikken, der bliver udført med hendes foretrukne produkter.

- Jeg lægger alt min foundation på først. Jeg giver mit ansigt pudder, så lægger jeg concealer på, og jeg blander det med en lyserød, æggeformet svamp. Så laver jeg et omrids her – tænk på et tre-tal. Jeg berører kindbenene, under hagen og så foroven. Jeg elsker Smashbox Light i Suntan matte, fordi den ikke glitrer, siger Kim Kardashian.

Samtidig indrømmer reality-stjernen, at hun nærmest får tvangstanker, hvis hun ikke har sin neglefil i tasken.

- Mine negle skal være formet i en perfekt firkant. Jeg har min fil med mig hvor end, jeg går. Jeg får angstanfald, når jeg får ordnet mine negle, hvis det ikke er den person, jeg plejer at få det lavet hos, er der, for jeg har ikke lyst til at fornærme dem, når jeg beder om at få lov at file mine egne negle, siger hun. 

Kim Kardashian døjede med selvhad, da hun var yngre, og hun græd, fordi hun synes, at hun var for fed. Læs hele historien på seoghoer.dk

Kim Kardashian venter i øjeblikket sig første barn sammen med rapperen Kanye West.