Her er jobbet kvinder synes er mest sexet

Hvis din kæreste lever af at turnere rundt med sin guitar og sit band, har han det mest sexede job overhovedet.

Er han derimod professionel fodboldspiller, ligger hans job i den helt anden ende af skalaen. Selv finanssektoren, hvor mændene arbejder med tørre tal og Excelark, er mere sexet, end at mændene ernærer sig ved at jagte en bold.

Det er en ny britisk undersøgelse, der er iværksat af datingsitet IllicitEncounters.com, der har lavet en undersøgelse for at finde ud af, hvilket erhverv kvinder finder mest sexet. Det skriver Dailymail.co.uk

Her er fem overraskende ting, som kvinder tænder på ved mænd, på Oestrogen.dk

Kvinderne blev også bedt om at begrunde, hvorfor de mente, at fodboldspillerne ikke var sexede, og her var der ingen tvivl om, at det bl.a. er forfængeligheden, der er meget lidt attraktiv. Kvinderne beskrev disse mænd som overselvbevidste, forfængelige og opslugte af sig selv samtidig med, at de har et dårligt rygte.

- Selvom fodboldspillerne er interessante, mens de er på banen, så synes de fleste kvinder at mene, at de ikke vil have noget til fælles med dem privat. Så på trods af deres berømte status og deres rigdom, synes kvinder, at deres arrogance og rygte er meget utiltalende, siger IllicitEncounters.com talsperson Rosie Freeman-Jones til Dailymail.cu.ok.

På listen over de fem mest attraktive jobs finder vi ud over musikere og mænd i finanssektoren, lærere, læger og forfattere/journalister.

De økonomisk bevidste mænd beskrives som ambitiøse, tror på sig selv og intelligente. Det tiltrækkende ved lærere er ifølge kvinderne, at de er inspirerende, omsorgsfulde og interessante, mens lægerne beskrives som professionelle, motiverede og beskyttende. De skrivende mænd er derimod kreative, kunstneriske og velinformerede.

Sådan får du løn som en mand. Læs hvordan på Femina.dk

Lige nu på BT PLUS

Mode og skønhed
HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

HISTORISK BILLIGT: Få fast rente på 1%

26/08
Privatøkonomi

Spar penge: Få styr på dit boliglån

16/07
Privatøkonomi

Scor en formue: En halv million mere i pension

10/09
Privatøkonomi

Få bankbogen til at svulme

22/08