Her er gode fødevarer til dit vægttab

Det er nogle ganske særlige fødevarer, som gavner dit vægttab allerbedst. Læs mere om dem her.

Snart står slankekurenes højsæson for døren efter julebordenes mange glæder, og det er tid til at indtage gulerødder og frugt i stedet for sovs og flæskesteg. Men hvilke fødevarer er det helt præcist, at du skal erstatte julekosten med, når vi når til januar? Chefdiætist hos SlankeDoktor.dk Lisa Bolting giver her sine bedste bud.

Grøntsager med fibre
Det er især de fiberholdige grøntsager som gulerødder, broccoli, pastinak, ærter, persillerod og løg, der er gode at supplere dagens kost med, når du forsøger at slanke dig. Det skyldes, at de har et lavt kalorieindhold og samtidig ligger længe i maven. Spiser du eksempelvis en gulerod, så når du ikke at optage alle dens fibre på dens vej igennem din krop. Men husk, at du generelt kan spise så meget af paletten af grøntsager, som du har lyst til.

Når du skal i gang med et vægttab, er det vigtigt, at du kender til kroppen og dens behov. Få hjælp til at kode kroppen på slankeDoktor.dk

Protein
Indtag af proteiner giver en god mæthed og en høj forbrænding. Et højt proteinindhold koblet med et højt fiberindhold og mindre mængder af mad, er den kombination, som udløser dit vægttab.

Vil du tabe dig hurtigt, men også holde dit vægttab? Så kan SlankeDoktor.dk være vejen til et vægttab, hvor du taber dig hurtigt og sundt.

Frugt og bær
Det er vigtigt, at du spiser frugt, hvis du vil tabe dig, men der er forskel på, hvilke frugter der gavner mest. Ved pærer og æbler, sidder de fleste vitaminer i skallen, og derfor er frugten i sin helhed ikke det, der batter mest i sundhedsregnskabet. Der er en større sundhedsværdi i for eksempel at spise bær som brombær og hindbær, fordi indholdet af vitaminer og mineraler er meget koncentreret i de små bær.