Her er de nye madtrends i 2013

Skru ned for kødet og op for det grønne, dyrket lokalt, eller som vokser vildt i naturen. Tilbered det så lidt som muligt, i fællesskab og gerne i utraditionelle omgivelser. Her får du kokken, Carsten Kysters, bud på hvilke madtrends, vi kommer til at se i 2013.

Få Carsten Kysters opskrift på Grillet kalv med rå grøntsagssalat og pecorino på madogbolig.dk

• ‘Seating’: Eller ‘social eating’ handler om at være sammen om både at tilberede og spise maden.
• Sundhed: Mindre kød, mere grønt og rene råvarer fra lokale leverandører.
• Minimal tilberedning: Få, velvalgte råvarer, hvis naturlige smag skal kunne smages.
• Madteater: Server maden på utraditionelle måder og steder.
• Natur: Alt lokalt kan bruges. Også tang, ukrudt, græs, svampe, gran.
• Umami: Den let kødlige bouillonlignende smag, som fx parmesanost, grøn te, asparges og fiskesauce smager af.

Få Carsten Kysters opskrift på pastinak-is med vanilje, lakrids og granstøv på madogbolig.dk